Alle shops

Bokszakken

Artikelen 1 tot 12 van 27 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Van hoog naar laag sorteren

Artikelen 1 tot 12 van 27 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Van hoog naar laag sorteren

Een bokszak is onmisbaar

Een van de meest bekende voorwerpen die worden gebruikt bij het beoefenen van een vechtsport, is de bokszak. Een bokszak wordt gebruikt voor tal van doeleinden en vormt een goed trainingsmaatje waarmee je niet alleen je technieken bij kunt schaven, maar ook al je kracht op loslaten kunt. Tevens zijn bokszakken ook geschikt voor het optimaliseren van je conditie. Voor de vechtsport is de bokszak dus onmisbaar als trainingsmateriaal.

De beste bokszak voor u

Een bokszak is verkrijgbaar in veel verschillende vormen en maten. Ook de gewichten hiervan zijn erg variabel. Zo is er altijd voor elk wat wils. Elke bokszak heeft weer zijn eigen kenmerken en specifieke doeleinden waarvoor deze gebruikt kan worden. Jokasport.nl biedt u veel verschillende soorten. Belangrijk is dat u voor uzelf helder heeft welke bokszak u graag zou willen, geschikt voor u is en waarvoor u deze wilt gebruiken. De afmetingen en gewichten van bokszakken kunnen namelijk erg uiteenlopen, maar er kunnen ook aanpassingen op aanvraag gedaan worden. Standaard afmetingen lopen van 80 cm tot zo’n 180 cm. De gewichten kunnen variëren van 25 kilogram tot en met 45 kilogram. Er is dus in ieder geval genoeg keuze, zodat u altijd de perfecte bokszak voor u vindt.

Voordelen van het materiaal

Een bokszak kan van verschillende materialen gemaakt zijn, maar niet alle materialen zijn overal geschikt voor en lang niet altijd van dezelfde klasse. Bij het trainen is het uiteraard wel belangrijk dat u materiaal heeft van goede kwaliteit. Op Jokasport.nl vindt u enkel de soorten bokszak van top kwaliteit. De verschillende soorten bokszak worden namelijk allemaal gemaakt van bisonyl en zijn dubbel gestikt. De voordelen hiervan hebben we voor u op een rij gezet:

  • Snel en makkelijk schoon te houden
  • Verkrijgbaar in mooie kleuren
  • Stevig materiaal
  • Weerbestendig

Neem voor het volledige aanbod bokszak snel een kijkje op Jokasport.nl. Hier vindt u naast bokszakken ook vele andere vecht sportartikelen, zoals vechtsport bescherming, sporttassen, kleding boksschoenen en nog veel meer. Koop uw vechtsportartikelen op Jokasport.nl, zodat u het beste uit uzelf kunt halen.