Ons Online Retourformulier werkt momenteel niet. U kunt een geschreven brief bij uw retour doen of een mail sturen naar info@jokasport.nl. Onze excuses voor het ongemak

Retourregels

Direct naar online retourformulier scrollen

U heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. U heeft vanaf het moment van de retourmelding nog 14 dagen de tijd om het product terug te zenden.  Het product kan alleen ongebruikt en,  indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden.

Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening. Wij zullen het bedrag binnen 14 dagen crediteren.

U maakt gebruik van het online formulier hieronder.

De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product (als de gehele order retour komt), onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

Als de consument heeft gekozen voor een duurdere methode van levering dan de goedkoopste standaardlevering, hoeft de ondernemer de bijkomende kosten voor de duurdere methode niet terug te betalen.

Wat betaalt u en wat betalen wij?

Bij een retour met als reden dat het product niet naar wens is liggen de kosten voor het retourneren bij de klant. Wil je omruilen? Wij sturen wel kosteloos het andere product toe!


Je retour checklist!

  •  Graag netjes terug in de originele verpakking en ongebruikt retourneren.
  •  Schrijf je ordernummer altijd op de bovenkant van de doos.
  •  Is het binnen 14 dagen sinds de dag dat je je bestelling hebt ontvangen?
  •  Hygiëne producten mogen alleen ongeopend terug (denk aan een bitje)
  •  Sportvoeding wordt gecontroleerd op een gesloten sealring. Dit i.v.m. gezondheidsbescherming na het verbreken van de verzegeling.