Wil jij je bestelling terugsturen?

Wij leggen je hieronder precies uit hoe dat moet!

Beknopte retourvoorwaarden

Bij Jokasport.nl krijg je 30 dagen bedenktijd. In die 30 dagen mag je het artikel bekijken en passen en deze gaan in vanaf de dag dat het artikel is bezorgd. Het gebruiken van de artikelen is niet toegestaan als je het wil retourneren. Is het artikel niet naar wens? Dan mag je het retourneren, als je aan de retourvoorwaarden voldoet. U heeft vanaf het moment van de retourmelding nog eens 14 dagen om het artikel terug te sturen. Wij vragen je hier altijd de labels en originele verpakking er bij te doen.

Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening. Wij zullen het bedrag binnen 14 dagen crediteren.

Wat betaalt u en wat betalen wij?

Bij een retour met als reden dat het product niet naar wens is liggen de kosten voor het retourneren bij de klant. Wil je omruilen? Wij sturen wel kosteloos het andere product toe! Stuurt u de hele bestelling terug en heeft u bij het bestellen bij ons ook verzendkosten betaald? Dan krijgt u die kosten ook terug.

Lees hier de volledige retourvoorwaarden


Retourformulier

  Retouradres

  Pesetastraat 74
  2991 XT Barendrecht
  010 737 00 64

  Retour checklist

  Dit retourformulier is niet voor defecte artikelen

   Graag netjes terug in de originele verpakking en ongebruikt retourneren.

   Schrijf je ordernummer altijd op de bovenkant van de doos.

   Is het binnen 30 dagen sinds de dag dat je je bestelling hebt ontvangen?

   Hygiëne producten mogen alleen ongeopend terug (denk aan een bitje)

  Sportvoeding wordt gecontroleerd op een gesloten sealring. Dit i.v.m. gezondheidsbescherming na het verbreken van de verzegeling.


  Volledige retourvoorwaarden

  Onze vermelding op sys.keurmerk.info/

  Retourneren en de kosten

  Je hebt 30 dagen bedenktijd. Die gaan in vanaf de dag dat je je bestelling hebt ontvangen. In deze 30 dagen heb je de tijd om het product te bekijken en passen. Gebruiken is niet toegestaan als je nog aanspraak wilt doen op je bedenktijd.

  Waarom krijg ik 30 dagen bedenktijd?

  Wettelijk gezien heb je 14 dagen bedenktijd. Maar wij willen graag dat jij als klant op je gemak alles kunt bekijken en je niet bezwaard voelt. Het is ook een stukje service vanuit Jokasport.nl.

  Ik heb achteraf betalen gebruikt en moet binnen 14 dagen betalen, wat nu?

  Helaas kunnen wij dit termijn niet verlengen. Daarom vragen wij je de factuur binnen 14 dagen te voldoen. Als je na die 14 dagen (en binnen de 30 dagen) besluit om te retourneren, wordt het bedrag weer teruggestort op je rekening.

  Kan ik alles retourneren?

  Vrijwel alles is te retourneren. Wij vragen je de volgende producten niet te retourneren zonder met ons te overleggen:

  • Gebitsbeschermers (Dit product mag niet uit de verpakking gehaald zijn);
  Deze producten mogen niet worden geretourneerd:
  • Op maat gemaakte artikelen;
  • Sportvoeding (dit in verband met de gezondheidsrisico’s)

  Overige informatie omtrent betalingen

  De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product (als de gehele order retour komt), onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

  Als de consument heeft gekozen voor een duurdere methode van levering dan de goedkoopste standaardlevering, hoeft de ondernemer de bijkomende kosten voor de duurdere methode niet terug te betalen.