Betaalmethodes

Alle (veilige) betaalmethodes die wij op onze website aanbieden!

Onze vermelding op sys.keurmerk.info/

ideal

iDeal

Een van onze snelste en veiligste manier van betalen is iDeal. Deze betaalmethode is de meest gebruikte in Nederland.

overboeking

Overboeking / Bankoverschrijving

Gebruik je tijdens het afrekenen de optie “Bankoverschrijving”, dan krijg je van MultiSafePay een mail met de betaalinstructies. Zij geven aan wat het bedrag is, hun rekeningnummer (NL14DEUT0319887804) en het betaalkenmerk. Je kan in diezelfde mail er ook alsnog voor kiezen een andere betaalmethode te willen gebruiken.

Hebben wij een factuur voor jou gemaakt (vaak zakelijke aanvragen), dan zal het bedrag onder vermelding van het factuurnummer naar ons eigen rekeningnummer overgeschreven moeten worden. Dat staat vermeld op de factuur zelf.

paypal

PayPal

PayPal is een andere methode waarmee je veilig bij ons een bestelling kunt plaatsen. PayPal haalt het geld van uw tegoed of gekoppelde bank/creditcard. Afhankelijk van u account kan het soms wat langer duren voor een betaling voldaan is als u geen tegoed heeft op uw account.

maestro

Maestro

Maestro is de meest gebruikte debetkaart en een product van MasterCard.

mastercard

Mastercard

Mastercard is de op een na meest gebruikte creditkaart en wordt bijna wereldwijd geaccepteerd. Net als met PayPal bieden veel creditcards een aankoopverzekering aan.

visa

Visa

Visa is de meest gebruikte creditkaart en wordt bijna wereldwijd geaccepteerd. Je kunt er veilig online mee shoppen. Net als met PayPal bieden veel creditcards een aankoopverzekering aan.

bancontact

Bancontact

Voor België hebben wij ook Bancontact, ook wel bekend als MisterCash, in ons betaalsysteem. Gewoon de betaalmethode die je gewend bent.

giro

GiroPay

Voor Duitsland hebben wij ook SOFORT Banking in ons betaalsysteem. Gewoon de betaalmethode die je gewend bent.

sofort

SOFORT Banking

Voor Duitsland hebben wij ook SOFORT Banking in ons betaalsysteem. Zo hoef je vanuit Duitsland geen bankoverschrijving (handmatig) of creditcard te gebruiken. Gewoon de betaalmethode die je gewend bent.

klarna betaalpagina icon

Klarna

Klarna is een populaire betaalmethode die flexibiliteit en gemak biedt aan jouw klanten. Met Klarna kunnen klanten hun aankopen direct doen en genieten van renteloze betalingsopties. Klanten hebben de mogelijkheid om achteraf, na 30 dagen, te betalen zonder extra kosten. Daarnaast biedt Klarna ook de optie om aankopen in drie delen te betalen, waardoor klanten de flexibiliteit hebben om hun betalingen te spreiden. Deze renteloze betaalopties voegen extra gemak en financiële flexibiliteit toe aan het online winkelen.

Bestelling afhalen op locatie

Komt u uw bestelling in de winkel ophalen, dan dient u een geldig identiteitsbewijs te hebben. Laat u de bestelling door iemand anders ophalen? Dan heeft diegene een kopie van uw identiteitsbewijs nodig én een machtiging met uw handtekening, waarin u verklaart dat de persoon uw goederen mag ophalen.

Als u onze betaalmethoden gebruikt dan verloopt de betaling via onze payment provider MultiSafePay. Multisafepay is te herkennen aan dit logo:

Niet goed? Geld terug!

Als het artikel je niet bevalt kun je even een kijkje nemen bij onze retourvoorwaarden. Je kunt hier tevens een retourformulier downloaden als je hem kwijt bent of niet hebt gekregen.