Alle shops

Stacker 2 Joint Fit (300 gram) - Jokasport.nl

 • Stacker 2 Joint Fit (300 gram) - Jokasport.nl
 • Stacker 2 Joint Fit (300 gram) - Jokasport.nl

Stacker 2 Joint Fit (300 gram)

Productomschrijving

Je gebruikt Joint Fit wanneer je een bijdrage wilt leveren aan de opbouw en het herstel van gewrichten, kraakbeen en botten.
 

Joint Fit

Joint Fit is een unieke samenstelling van maar liefst 10 actieve ingrediënten. Je gebruikt Joint Fit wanneer je een bijdrage wilt leveren aan de opbouw en het herstel van gewrichten, kraakbeen en botten. Joint Fit is een premium voedingssupplement welke de gezondheid van gewrichten, banden en pezen actief ondersteunt. Het is een van de meest complete en hoog gedoseerde joint support producten die verkrijgbaar zijn.

Te gebruiken bij

 • - Periode van zware lichamelijke arbeid
 • - Herstel na intensieve duursport
 • - Herstel na krachttraining
 • - Buitenactiviteiten in herfst en winter

Welke actieve ingrediënten bevat Joint Fit en wat is de reden om dit te gebruiken binnen de formule van Joint Fit

Glucosaminesulfaat

Glucosamine is een eiwit dat voorkomt in ons kraakbeen en onderdeel is van het smeermiddel binnen gewrichten. Het is een bouwsteen van (uiteindelijk) Proteoglycanen. Door leeftijd of zware training kan het lichaam achterop raken bij de productie van lichaamseigen glucosamine.

MSM (Methylsulfonylmethaan)

Ons kraakbeen is een zwavelrijke substantie. Het eveneens zwavelrijke MSM heeft in studies waar knie en gewrichtsproblemen onderzocht werden, tot een significante verbetering geleid ten opzichte van de controlegroep, over een periode van drie maanden.

Chondroïtinesulfaat

Chondroïtine is evenals het eerder genoemde glucosamine een bouwsteen van glycosaminoglycanen. De theorie is dat gecombineerde inname van glucosamine en chondroïtine sneller tot gewenst resultaat leidt (beide ingrediënten versterken elkaars werking).

Collageen en fosfor

Suppletie met collageen in combinatie met fosfor draagt bij aan het verminderen van gewrichtspijn bij mensen met artrose en sportblessures. Dat komt waarschijnlijk doordat deze combinatie een rol speelt bij het herstel van kraakbeen in de gewrichten en dat met name fosfor bijdraagt aan het behoud van sterke botten.

Calcium

Calcium of kalk is een mineraal dat nodig is voor de opbouw en het onderhoud van de botten en gewrichten. Calcium is ook nodig voor een goede werking van zenuwen, spieren en het transport van andere mineralen richting onze cellen (denk aan natrium, kalium en magnesium).

Vitamine C en Cissus quadrangularis

Deze combinatie is goed voor het kraakbeen en het skelet en draagt bij aan de instandhouding van sterke botten. Alle weefsels die ons lichaam structuur en stevigheid geven zoals de gewrichten, pezen, spieren en botten, zijn afhankelijk van de opbouwende werking van vitamine C.

Urtica dioca en vitamine D

Essentieel voor de ontwikkeling en instandhouding van spieren, botten en gewrichten. Bovendien verhoogt vitamine D de opname van kalk in de botten.

Ingrediënten

 • Joint Fit Matrix
 • 1500 mg Glucosaminesulfaat (schaaldieren)
 • 1000 mg MSM (methylsulfonylmethaan)
 • 1000 mg Chondroïtinesulfaat (van runderen)
 • 1000 mg Collageen (van vis)
 •   400 mg Calcium (50% RI) (van calciumfosfaat)
 •   345 mg Fosfor (50% RI) (van kaliumfosfaat)
 •   200 mg Cissus Quadrangularis
 •     80 mg Vitamine C (100% RI) (als ascorbinezuur)
 •     10 mg Urtica Dioca (brandnetel extract)
 •       5 mcg Vitamine D (100% RI) (als cholecalciferol)

Joint Fit Support system

Isomaltulose, Citroenzuur (zuurteregelaar), Aroma, Sucralose (kunstmatige zoetstof), Beta-Caroteen (natuurlijke kleurstof).

Gebruiksaanwijzing: mix 1 maatschepje Joint Fit in 250 ml water. Roer of shake dit totdat het poeder volledig is opgelost. Tweemaal daags gebruiken.

Waarschuwing: dit is een voedingssupplement. Een evenwichtige voeding bevat voldoende vitamines en mineralen om aan de menselijke behoefte te voldoen. Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde voeding. Te gebruiken vanaf 18 jaar en buiten bereik van kinderen houden. Bevat zoetstoffen. De aanbevolen dosering niet overschrijden. Droog bewaren op kamertemperatuur. Het batchnummer en de ten minste houdbaar tot (exp) staan vermeld op de onderkant van dit product.

 

Stacker 2 Joint Fit (300 gram) - Jokasport.nl

Verzending (Nederland)

JokaSport.nl werkt samen met PostNL om uw bestelling zo snel mogelijk bij u thuis te laten bezorgen voor € 4,95 (en gratis boven de € 50,00). Voor bestellingen met bijzonder vervoer hebben wij een chauffeur rijden voor € 14,95.

Verzending (Europa)

Ook voor Europa werken we samen met PostNL. De bezorgkosten naar het buitenland verschillen per land en het gewicht de bestelling. De kosten zie je bij het afrekenen. Gratis verzending geldt niet voor het buitenland. 

Levertermijn (Nederland)

Als de bestelling geplaatst en betaald is, streven wij ernaar om uw bestelling zo snel mogelijk te laten bezorgen. Doorgaans komen onze bestellingen binnen 1-2 werkdagen binnen. Uw bestelling kunt u uiterlijk 5 werkdagen thuis verwachten. Mocht dit niet lukken van onze kant, dan nemen wij uiteraard contact met u op.

Bij bestellingen die bijzonder vervoer nodig hebben komen € 14,95 verzendkosten bij. Doorgaans komen deze bestellingen binnen 1-5 werkdagen binnen, afhankelijk van de route die onze chauffeur moet rijden. Uw bestelling kunt u uiterlijk 10 werkdagen thuis verwachten. Telefonisch of per mail proberen wij met de klant een levertijd af te spreken. 

Levertermijn (Europa)

In Europa verschillen de levertijden. Je hebt ook te maken met transittijden. Dit is de gemiddelde tijd dat het pakje nog in Nederland blijft. Vanaf het moment dat het pakje Nederland verlaat duurt het gemiddeld een paar uur voordat het pakje in land van bestemming is. Hierna is de levertijd afhankelijk van de lokale berzorgdienst. Daarvoor kunt contact opnemen met uw berzorgdienst. 

De transittijden kunt u hier bekijken: Transittijden PostNL

Wat zijn de ruilvoorwaarden

U mag uw bestelling binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling retourneren.

De kosten van de retourzending van de bestelling zijn voor rekening van de klant, de kosten van de nieuwe zending zijn voor rekening van Jokasport.
 
Het omruilen van een artikel is mogelijk door op het retourformulier aan te geven waarvoor u het betreffende artikel wilt ruilen. Dit kan zijn een andere maat of een ander artikel. Indien het artikel waarvoor u wilt ruilen goedkoper is zullen wij het resterende bedrag terugstorten op uw rekening. Wanneer het artikel waarvoor u wilt ruilen duurder is, neem dan even contact met ons op.

Ruilen of retourneren van internet bestellingen is ook mogelijk in onze winkel in Barendrecht. Hierbij is het noodzakelijk om de leveringsbon en het retourformulier in te vullen en mee te nemen naar de winkel.Bij het retourneren in de winkel zal het aankoopbedrag op uw bankrekening worden teruggestort. Wegens veiligheidsoverwegingen geven wij geen cash geld terug in onze winkels.

Uitzonderingen retourneren

a. Bij verzegelde producten. Wanneer de verzegeling verbroken is zijn bij deze producten niet retourneerbaar. (sportvoeding)
b. die door de ondernemer tot stand zijn gebracht overeenkomstig specificaties van de consument;
c. die duidelijk persoonlijk van aard zijn;
d. die door hun aard niet kunnen worden teruggezonden;
e. die snel kunnen bederven of verouderen; (sportvoeding)
f. waarvan de prijs gebonden is aan schommelingen op de financiële markt waarop de ondernemer geen invloed heeft;
g. voor losse kranten en tijdschriften;
f. voor audio- en video-opnamen en computersoftware waarvan de consument de verzegeling heeft verbroken.


Joka Sport
Pesetastraat 74
2991 XT Barendrecht
info@jokasport.nl
0180-769126

De vechtsportspecialst biedt u de volgende veilige betaalmethodes aan:

Als u kiest voor betalen met iDEAL, Maestro, Mastercard, Visa of overboeking dan verloopt de betaling via onze payment provider MultiSafePay. Multisafepay is te herkennen aan dit logo:

MultiSafepay-logo

Als u kiest voor betalen via bankoverschrijving / overboeking dan kunt u de volgende gegevens gebruiken:

Jokasport 
IBAN: NL39 INGB 0003 3944 15 
BIC: INGBNL2A
 
LET OP: De order wordt pas verzonden als de betaling binnen is.

Zie ook deze bijpassende artikelen: