Stiel Metal DX Hoofdbeschermer – PU – Zwart

Stiel Metal DX Hoofdbeschermer - PU - Zwart jokasport.nl

Stiel Metal DX Hoofdbeschermer – PU – Zwart

49,95

Op Voorraad

49,95

SKU: STHK-1000 Tag:
Wissen

¹ Uitzonderingen mogelijk, zie actuele levertijd bij het product. Voor buitenlandse zendingen kunnen levertijden verschillen
² Er zijn uitzonderingen voor grote pakketten
³ Uitzonderingen mogelijk, zie actuele retourvoorwaarden op de retourpagina

Beschrijving

Het doordachte ontwerp van de Hoofdbeschermer Stiel benadrukt maximale veiligheid zonder de zichtbaarheid te beperken. Dit is cruciaal tijdens trainingssessies of sparren, waar goed zicht essentieel is voor zowel prestatie als veiligheid. De hoofdbeschermer biedt volledige dekking zonder het gezichtsveld van de gebruiker te hinderen, zodat u klappen kunt zien aankomen en effectief kunt reageren.

Bovendien zorgen de verstelbare sluitingen ervoor dat de hoofdbeschermer eenvoudig aan te passen is voor een persoonlijke en comfortabele pasvorm. Ongeacht uw hoofdmaat of vorm, de flexibele sluitingen maken het mogelijk de bescherming aan te passen, waardoor deze geschikt is voor iedereen die serieuze bescherming nodig heeft tijdens de training.

Of u nu een amateur bokser bent of een ervaren vechtsporter, de Stiel Metal DX Hoofdbeschermer is een uitstekende keuze die zorgt voor zowel comfort als veiligheid. Dit essentiële stuk trainingsapparatuur helpt u om uw vaardigheden te verbeteren terwijl het risico op blessures wordt geminimaliseerd. Kies voor Stiel Metal DX en zorg ervoor dat u beschermd bent met het beste op de markt. U kunt de hoofdbeschermer nu online bestellen of meer informatie vinden op onze website. Zorg ervoor dat u voorbereid bent op elke uitdaging met de Stiel Metal DX Hoofdbeschermer.

Kenmerken:

  • Gemaakt van duurzaam PU.
  • Optimale schokabsorptie.
  • Brede gezichtsopening voor maximale zichtbaarheid.
  • Verstelbare sluitingen voor een veilige en comfortabele pasvorm.
  • Geschikt voor intensieve training en sparren.

Extra informatie

Gewicht0,5 kg
Merk

Maat

, , , ,

kleur

Geslacht

Product SKUProduct EAN
STHK-1000-XS8755651200362
STHK-1000-S8755651200379
STHK-1000-M8755651200386
STHK-1000-XL8755651200409