9,4 444 beoordelingen Laatste beoordeling: 1 week geleden

9.4

Prima

Goede spullen, prima prijs en snel geleverd, wat wil je nog meer?

Reactie van het bedrijf

Hoi Nanne, bedankt voor je enthousiaste review! Fijn dat alles naar wens was met de spullen en de levering. We zien je graag weer terug. 😊 Tot ziens!

- Zwaag

Kwalitatief goed en zeer vriendelijk

Voor mijn zoontje en dochtertje geheel complete set gekocht, leuke en mooie kleding en zeer vriendelijk, deze mensen staan echt voor je klaar mocht er iets mis zijn helpen ze je uitstekend !!!!

Reactie van het bedrijf

Hoi Frans, wat geweldig om te horen dat je tevreden bent met de kledingsets voor je zoontje en dochtertje, en met onze service! Bedankt voor het delen van je positieve ervaring. We staan altijd klaar om te helpen. 😊 Groetjes!

- Sommelsdijk

Top

Presies zo als het beschreven was op de site

Reactie van het bedrijf

Hoi Leroy, super om te horen dat alles precies was zoals beschreven! Dankjewel voor je positieve feedback. 😊 Fijne dag!

- Veenendaal

Snelle en correcte levering

Ik had sporttape besteld. Zelfde dag nog Verzonden. Andere dag al in huis. Top !!

Reactie van het bedrijf

Hoi Renate, wat fijn dat de sporttape zo snel bij je was! Bedankt voor je top review. 😊 We hopen je snel weer te zien! Groetjes!

- Ossendrecht

Super snelle levering

Product besteld en volgende dag geleverd. Komen na wat ze beloven.

Reactie van het bedrijf

Hoi Robert, geweldig dat alles zo snel en volgens afspraak is verlopen! Bedankt voor je positieve review. We zien je graag weer terug. 😊 Tot ziens!

- Oud-Beijerland

Slechte service

Heb op 6 april de producten retour gestuurd en heb nog steeds niet vernomen. Bij retour melding op de site heb ik gemeld dat ik de producten omgeruild wilt hebben naar een grotere maat. Ook is er geen meldingen geweest dat jullie het ontvangen hebben en ermee aan de slag gaan. De producten zijn wel betaald.Ik heb zelf telefonisch contact opgenomen om te vragen wat er aan de hand was. De zending was retour gestuurd door mij naar de [...]

Reactie van het bedrijf

Hallo Bart,Wat jammer dat na het ontvangen van je initiële review de inspanningen van mijn collega niet geleid hebben tot een betere ervaring.Je retour was inderdaad bij het verkeerde adres binnen gekomen. Je artikel moest namelijk via de leverancier geleverd worden, omdat deze op backorder stond. Wel jammer dat de leverancier het in een brievenbuszending heeft gestopt terwijl dat niet paste, dat zal ik dan ook zeker even aan hun doorgeven en ook aan PostNL, om zendingen niet zomaar half hangend te laten zitten. Dat is niet netjes.Als het goed is heb je een mail ontvangen op 3 april 2024 om 09:26 met het onderwerp 'Je bestelling [bestelnummer] is ingepakt. Hierin tref je de factuur en een stukje tekst wat je kunt doen als je wil retourneren. Hierin staat een link naar het online retourformulier dat ook op de website te vinden is. Hierin vermelden wij dat retouren altijd naar ons adres gestuurd moeten worden, misschien is dit over het hoofd gezien!Ophalen van je retour is zeker een fijne service, helaas kunnen wij dat niet aanbieden, simpelweg omdat dit een dure service is.Ik hoop dat de grotere maat goed zit en je van het product kunt genieten!Tot ziens :)

- Hellevoetsluis

Goede materialen voor vechtsport

Matsuru kyokushinkai karatepak voor de 2e keer besteld, 1 week achter elkaar,voor m'n zoon en dochter. Matsuru blijft mijn favoriet qua vechtsportkleding, sinds 1989 toen ik Kempo als vechtsport beoefend had. Joka Sport levert altijd snel en netjes. Dank jullie wel !

Reactie van het bedrijf

Hoi Andre, bedankt voor je trouw aan onze producten en voor je positieve feedback over de leveringen! Super dat Matsuru nog steeds jouw favoriet is. 😊 We hopen nog lang aan je verwachtingen te voldoen! Groetjes!

- Sommelsdijk

Uitstekend

Het pakket is de volgende dag bezorgd en is goed verpakt, zoals vermeld op de web side.

Reactie van het bedrijf

Hoi Arnold, wat goed om te horen dat alles naar wens was met de bezorging en verpakking van je pakket! We zien je graag weer terug. 😊 Fijne dag!

- Delfzijl
444 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10