Vanaf 3 maart kun je weer op afspraak komen winkelen. Maak je afspraak nu online.

Winkelen op afspraak

Vanaf 3 maart 2021 krijgen we allemaal iets meer lucht. We mogen weer klanten ontvangen! Hoe dit in zijn werk gaat lees je op deze pagina.

In het kort

Vanaf 3 maart mogen we dus weer op afspraak winkelen. Je kunt je afspraak online op deze pagina inplannen voor het filiaal in Barendrecht. Hier zijn wel wat voorwaarden aan verbonden.

Tussen het plaatsen en het daadwerkelijk tijdstip van je afspraak dient minimaal 4 uur verschil te zitten. De tool doet dit automatisch.

Je afspraak is een tijdslot van minimaal 10 minuten. Wil je meer tijd? Boek dan een extra slot naar wens of neem contact met ons op.

Verder gelden nog de bekende regels, zoals het dragen van een mondkapje en het houden van 1,5 meter afstand.

Dat kan op deze pagina! Selecteer je dag en tijd. Je kunt alleen tijden 4 uur in de toekomst (binnen openingsuren) selecteren. Zo kun je je niet vergissen in je tijdslot.

  • Kom zoveel mogelijk alleen
  • Draag een mondkapje
  • Houdt 1,5 meter afstand
  • Hou je aan je tijdslot

Je kunt zowel pinnen als contant betalen.

In principe kan dit in elk filiaal. Het online formulier is echter voor onze showroom in Barendrecht.

Hoe gaat het in zijn werk?

Voorbereiding

Klik op de gewenste datum* aan op de kalender. Je ziet hier verschillende tijden dat je langs kunt komen. Selecteer je tijd en voltooi de reservering.

Voor een nog vlottere afhandeling vragen we je ook (optioneel) aan te geven waar je voor komt. Dan kunnen wij dit alvast klaarleggen!

* Momenteel kun je alleen t/m mei reserveren. Onder voorbehoud van de landelijke ontwikkelingen zal vanaf 25 mei ook voor de maand juni gereserveerd kunnen worden.

Bevestiging

Je krijgt een mail met alle praktische informatie op een rij. Op de dag van je afspraak, krijg je 1 uur van tevoren nog een herinnering.

Als je toch niet op de afgesproken tijd kunt komen, dan horen wij dit graag. Het tijdslot kan dan weer vrijkomen voor een andere klant.

april 2021
madiwodovrzazo
2930311234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293012