Alle shops

Sporttas

Artikelen 1 tot 12 van 47 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
Van hoog naar laag sorteren

Artikelen 1 tot 12 van 47 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
Van hoog naar laag sorteren

Een sporttas kopen, maar welke?

Een sporttas kopen is makkelijk online bij Jokasport.nl gedaan. Wij helpen je bij het kiezen van de sporttas die het beste bij jou past. Je heb er een nodig die voor jou de volgende eigenschappen ondersteunt:

Is de sporttas :

 • functioneel genoeg voor mij;
 • in mijn stijl;
 • het formaat dat ik nodig heb.

Met deze drie punten kom je al een heel eind met het kopen van je sporttas. Lees hieronder verder voor meer informatie.

Welke sporttas moet ik kopen?

Waarvoor ga je de sporttas gebruiken, dat is de hoofdvraag in jouw zoektocht naar de ideale sporttas! Wil je hem alleen bij het sporten gebruiken of ga je er ook mee op reis? Als je de tas bijvoorbeeld ook als reistas gaat gebruiken dan kun je beter een iets grotere tas nemen, ook al is deze misschien iets te ruim voor je sportspullen. Je moet voorkomen dat je te veel gaat proppen, dit is nooit goed voor de levensduur van je sporttas!

Ga je hem alleen voor het sporten gebruiken? Dan moet je je afvragen wat je meeneemt. Hieronder een lijstje van wat je mogelijk meeneemt:

 Bij het fitnessen  Bij de vechtsporten  Voor beiden
     

 

Veel bekende merken

Een sporttas is dus superhandig, niet alleen voor het sporten, maar ook voor het dagelijks gebruik kan het een uitkomst bieden. Belangrijk is dat de kwaliteit goed is, want u wilt niet verrast worden met een naad die los laat of een draagband die los schiet. Er zijn daarom veel sporttassen op de markt van bekende merken die staan voor kwaliteit. Hieronder hebben we er voor u een paar op een rij gezet:

 

Ook als u op zoek bent naar andere vechtsport artikelen, kunt u goed terecht bij deze merken. Op Jokasport.nl vindt u een volledig aanbod van producten van deze merken en alle soorten sporttas, sportvoeding, trainingsmateriaal en nog vele andere sportspullen. En u kunt het allemaal meedragen in uw eigen sporttas. Maak uw sportuitrusting compleet met een sporttas van Jokasport.nl.