Tae Kwon-Do Handschoenen

Tae Kwon-do handschoenen geven je net wat extra bescherming tijdens het beoefenen van deze sport. Ook voor je tegenstander is het wel fijn om deze demping te hebben.

Lees meer

7 van 7
per pagina
 1. Venum Kontact Gel Glove Wraps - Grey / Black

  0.00

  € 18,95
 2. Venum Kontact Gel Glove Wraps - Black / Black

  0.00

  € 16,95
 3. Matsuru Stoothand met vingers

  33.00

  € 33,00 € 36,50
  10% Korting!
 4. Budo Handschoen

  38.00

  € 38,00 € 42,50
  11% Korting!
 5. Venum Kontact Gel Glove Wraps - Black White

  0.00

  € 16,95
 6. FAPRI Boxing Air

  0.00

  € 9,95
 • local_shipping Snelle bezorging Door heel Nederland
 • euro_symbol Gratis verzending Boven de 50 euro
 • sync Niet goed, geld terug Klantvriendelijk en eerlijk
 1. Tae Kwon-do / Karate wedstrijd vuistbeschermer

  0.00

  € 22,50
7 van 7
per pagina

Taekwondo handschoenen

Als u op zoek gaat naar vechtsport handschoenen, dan kunt u kiezen voor bijvoorbeeld Taekwondo handschoenen, MMA handschoenen, bokshandschoenen enz. Er is een ruim aanbod, met verschillende soorten, merken, materialen en functie. Om de keuze iets makkelijker te maken, willen wij u graag wat meer informeren. Op deze manier proberen wij onduidelijkheden op te helderen, en kunnen wij u bijstaan in het keuze proces. Neem Taekwondo handschoenen bijvoorbeeld. Deze Taekwondo handschoenen zijn vaak semi contact handschoenen met vijf vingers. Dit houdt in dat Taekwondo handschoenen bedoeld zijn voor semi contact vechtsporten zoals Taekwondo, en dat alle vijf vingers vrij zijn om te bewegen. U schaft Taekwondo handschoenen aan ter bescherming van uw hand, en uw tegenstander. Zonder de padding in de Taekwondo handschoenen zouden de klappen een stuk harder aankomen.

Taekwondo handschoenen

Taekwondo handschoenen worden dus gebruik voor Taekwondo, maar wat houdt deze vechtsport nou eigenlijk in? Taekwondo is een zelfverdedigingssport. Het is de bedoeling dat u uw handen en voeten gebruikt om uzelf te verdedigen. Naast zelfverdediging gaat het er bij Taekwondo ook om dat u uw persoonlijkheid verbetert. Taekwondo handschoenen komen dus goed van pas, aangezien u uw handen inzet. Taekwondo is meer dan alleen een vechtsport. De sport kent de volgende kernwaarden:

 • Hoffelijkheid: respect en beleefdheid naar elkaar.
 • Integriteit: Wees oprecht.
 • Doorzettingsvermogen.
 • Zelfbeheersing: gedurende de uitoefening van de sport, maar ook daarbuiten.
 • Geestkracht.
 • Concentratie: focus op datgene wat belangrijk is.

Taekwondo gaat om meer dan het bezitten van een paar vechtsport artikelen, en de juiste slagtechnieken. Het is een manier van leven voor veel beoefenaars.

Taekwondo handschoenen kopen bij Jokasport

Taekwondo handschoenen kunt u kopen bij Jokasport. Wij bieden een breed assortiment aan handschoenen aan, tegen een scherpe prijs. Voor vragen kunt u contact opnemen met de klantenservice. Wij staan graag voor u klaar!