Bokshandschoenen

Met veel verschillende sporten en veel verschillende behoeftes hebben wij een enorm breed assortiment aan (kick)bokshandschoenen.

Lees meer

12 van 24
per pagina
 1. Venum Plasma Bokshandschoenen - Volledig zwart

  0.00

  € 74,95
 2. Venum Impact Bokshandschoenen - Zwart Rood

  0.00

  € 69,95
 3. Venum Impact Bokshandschoenen - Zwart Goud

  0.00

  € 69,95
 4. Venum Impact Bokshandschoenen - Khaki Groen Goud

  0.00

  € 69,95
 5. Forseti Pro Bokshandschoenen Apollo - PU

  0.00

  € 49,95
 6. Forseti Pro Bokshandschoenen Kenshukeroi - PU - Grijs

  0.00

  € 44,95
 • local_shipping Snelle bezorging Door heel Nederland
 • euro_symbol Gratis verzending Boven de 50 euro
 • sync Niet goed, geld terug Klantvriendelijk en eerlijk
 1. Green Hill F120 Bokshandschoenen - PU - Wit

  0.00

  € 44,95
 2. Green Hill Panther Bokshandschoenen - Kunstleer - Zwart

  0.00

  € 27,95
 3. Booster Elite 2 Bokshandschoenen - Jeugd - Roze

  0.00

  € 39,95
 4. Claw Bokshandschoenen - PU - Zwart - Wit

  29.00

  € 29,00 € 44,95
  Outlet
 5. Maxed Bokshandschoenen - Kunstleer - Zwart -Wit

  25.00

  € 25,00 € 34,95
  Outlet
 6. Claw Bokshandschoenen - PU - Zwart - Rood

  29.00

  € 29,00 € 44,95
  Outlet
12 van 24
per pagina

Bokhandschoenen kopen?

Bokshandschoenen kopen blijft een lastige opdracht. Je weet soms écht niet meer wat je moet kiezen uit al die verschillende bokshandschoenen, boxhandschoenen of kickbokshandschoenen! We kunnen je hier een beetje op weg helpen, maar vergeet niet dat je ook een van de volgende hulpopties kunt inschakelen om ons jou te laten helpen bij het vinden van de perfecte bokshandschoenen! Wij hebben zowel boxhandschoenen voor dames als voor heren. Tevens hebben wij boxhandschoenen van verschillende merken waaronder het populairste merk: de adidas bokshandschoenen!

Om je verder te helpen met bokshandschoenen kopen kunnen wij jou nog wat informatie en tips geven. Allereerst is het handig om te weten welke sport je beoefend.

Bokshandschoenen

Als je bij een echte boksschool traint, wil je bokshandschoenen kopen die wat meer padding op de bovenkant hebben. Hierdoor lijkt de bokshandschoen smaller en meer op een ‘bolletje’. Een goed voorbeeld hiervan zijn de bekende Green Hill Bokshandschoenen. De uitleg voor deze keuze is simpel: ‘Je bent meer met stoten bezig, dus een dikkere padding is wel zo’n fijne bescherming laag voor je tegenstander! Je wilt hem immers niet knock-out slaan tijdens een training. Oké, als hij of zij er écht om vraagt dan kunnen wij dat nog wel begrijpen!

Kickbokshandschoenen kopen

Als je bij, bijvoorbeeld, een kick- of muay thai boksschool traint, wil je kickbokshandschoenen kopen. Deze zijn over het algemeen wat breder zodat je dekking breder wordt, maar ook zodat je de trappen beter kunt opvangen / blocken. Dus wil je goede kickbokshandschoenen dan ben je bij Jokasport aan het juiste adres!

Welke maat heb ik nodig?

Dat is erg lastig om exact te vertellen. Maar wat je kan helpen bij het bokshandschoenen kopen is misschien wel onze maattabel!

Tips

Wij raden je aan de bokshandschoen na het trainen altijd goed te laten luchten en drogen. Dit doe je door je bokshandschoen uit je sporttas te halen en de sluiting even te openen. Dit verlengt de levensduur van je bokshandschoen drastisch.

Om nare geurtjes te voorkomen is drogen dus erg van belang, maar de bacteriën blijven er wel in zitten en deze zorgen voor nare geurtjes. Hiervoor raden wij Fapri Boxing Air aan, deze doodt de bacteriën en verhelpt daardoor nare geurtjes!

Bokshandschoenen wordt ook wel eens als boxhandschoenen geschreven. Dit kan je helpen bij het zoeken naar bokshandshandschoenen. Hetzelfde geldt dan ook voor kickbokshandschoenen en kickboxhandschoenen. 

Enkele uitgelichte bokshandschoenen om te overwegen