Binnenhandschoenen

Om je goed te beschermen in de handschoenen zijn er binnenhandschoenen ontworpen om je voldoende stevigheid en bescherming te geven.

Lees meer

11 van 11
per pagina
 1. Stiel Gel Binnenhandschoenen - Zwart

  0.00

  € 11,95
  Beste koop
 2. Venum Kontact Gel Glove Wraps - Grey / Black

  0.00

  € 18,95
 3. Everlast Gel Bandage Full Black

  0.00

  € 21,90
 4. Venum Kontact Gel Glove Wraps - Black / Black

  0.00

  € 16,95
 5. Everlast Gel Bandage Geel / Zwart

  0.00

  € 21,90
 6. Adidas Binnenhandschoenen Met Voering zwart/blauw

  0.00

  € 9,95
 7. Matsuru Kick Mitt Handschoenen Geel

  0.00

  € 22,50
 8. Matsuru Kick Mitt Handschoenen Rood

  0.00

  € 22,50
 9. Venum Kontact Gel Glove Wraps - Black White

  0.00

  € 16,95
 10. FAPRI Boxing Air

  0.00

  € 9,95
 11. Bruce Lee Easy Fit Padded

  0.00

  € 11,95
11 van 11
per pagina

Waarom het dragen van binnenhandschoenen belangrijk is

De handen en polsen van een vechtsporter krijgen veel te verduren. Om blessures te voorkomen en helemaal van de vechtsport te kunnen genieten is het aan te raden de polsen en handen beter te beschermen. Dit kan door het dragen van binnenhandschoenen of bandages. De redenen om binnenhandschoenen te dragen staan hieronder opgesomd.

 • Zorgt voor bescherming van de knokkels
 • Zorgt voor bescherming van de pols
 • Extra versteviging bij de duim
 • Extra bescherming van de binnenhand, ook de kleinere botten worden beschermd
 • De levensduur van de bokshandschoenen verlengen

De levensduur van de bokshandschoenen wordt verlengd doordat deze minder nat worden van het zweet. De binnenhandschoenen nemen namelijk ook zweet op. Binnenhandschoenen bieden meer bescherming dan bandages. Ook bespaart u veel tijd omdat u niet steeds de bandages hoeft om te wikkelen. Hetzelfde geldt voor het wassen van binnenhandschoenen, dit gaat sneller doordat u de bandages niet hoeft op te rollen.

Binnenhandschoenen bij Jokasport

Bij Jokasport vindt u een binnenhandschoenen van verschillende merken. Ook zijn er gel binnenhandschoenen te verkrijgen. De binnenhandschoenen zijn geschikt voor zowel de recreatieve vechtsporter als de meer gevorderde. Binnenhandschoenen zijn leverbaar in verschillende maten. Meestal worden twee maatvoeringen gehanteerd, namelijk: S, M, L, XL of S/M en L/XL. Per product vindt u meer informatie over de binnenhandschoen en de beschikbare maten en uitvoeringen. Onze binnenhandschoenen zijn gemakkelijk met de hand te wassen en door lucht te laten drogen zodat ze altijd fris zullen zijn.

Bestellen op Jokasport.nl

Alles wat u op onze webshop vindt, hebben wij ook daadwerkelijk op voorraad! Ook bieden bij gratis verzending wanneer u voor 50 euro of meer besteld. Als u voor 17.00 uur bestelt, heeft u uw producten de volgende werkdag al in huis. Wanneer u vragen heeft kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen door te bellen of ons contactformulier in te vullen. Naast binnen handschoenen voor tijdens uw vechtsport, bieden wij nog vele andere, uitstekende kickbokshandschoenen aan.