Binnenhandschoenen

Om je goed te beschermen in de handschoenen zijn er binnenhandschoenen ontworpen om je voldoende stevigheid en bescherming te geven.

Lees meer

12 van 15
per pagina
 1. Venum Kontact Binnenhandschoenen Gelpadding

  0.00

  € 16,90
  Hot
 2. Super Pro Binnenhandschoenen Met Bandage Zwart/Wit

  0.00

  € 12,50
 3. Super Pro Binnenhandschoenen Met Bandage Zwart/Roze

  0.00

  € 12,50
 4. UFC Contender Quick Wrap Gel Binnenhandschoen Zwart/Rood

  0.00

  € 39,95
 5. adidas Knokkelbeschermer Met Gel Zwart/Goud One Size

  0.00

  € 14,95
 6. Stiel Gel Binnenhandschoenen - Zwart

  0.00

  € 11,95
  Beste koop
 7. Everlast Gel Bandage Full Black

  0.00

  € 21,90
 8. Everlast Gel Bandage Geel / Zwart

  0.00

  € 21,90
 9. Adidas Binnenhandschoenen Met Voering zwart/blauw

  0.00

  € 9,95
 10. Adidas Binnenhandschoenen Met Voering zwart/roze

  0.00

  € 9,95
 11. Matsuru Kick Mitt Handschoenen Geel

  0.00

  € 22,50
 12. Matsuru Kick Mitt Handschoenen Rood

  0.00

  € 22,50
12 van 15
per pagina

Waarom het dragen van binnenhandschoenen belangrijk is

De handen en polsen van een vechtsporter krijgen veel te verduren. Om blessures te voorkomen en helemaal van de vechtsport te kunnen genieten is het aan te raden de polsen en handen beter te beschermen. Dit kan door het dragen van binnenhandschoenen of bandages. De redenen om binnenhandschoenen te dragen staan hieronder opgesomd.

 • Zorgt voor bescherming van de knokkels
 • Zorgt voor bescherming van de pols
 • Extra versteviging bij de duim
 • Extra bescherming van de binnenhand, ook de kleinere botten worden beschermd
 • De levensduur van de bokshandschoenen verlengen

De levensduur van de bokshandschoenen wordt verlengd doordat deze minder nat worden van het zweet. De binnenhandschoenen nemen namelijk ook zweet op. Binnenhandschoenen bieden meer bescherming dan bandages. Ook bespaart u veel tijd omdat u niet steeds de bandages hoeft om te wikkelen. Hetzelfde geldt voor het wassen van binnenhandschoenen, dit gaat sneller doordat u de bandages niet hoeft op te rollen. Naast onze binnenhandschoenen interesse in onze andere handschoenen? Bekijk dan ook eens onze bokshandschoenen.

Binnenhandschoenen bij Jokasport

Bij Jokasport vindt u een binnenhandschoenen van verschillende merken. Ook zijn er gel binnenhandschoenen te verkrijgen. De binnenhandschoenen zijn geschikt voor zowel de recreatieve vechtsporter als de meer gevorderde. Binnenhandschoenen zijn leverbaar in verschillende maten. Meestal worden twee maatvoeringen gehanteerd, namelijk: S, M, L, XL of S/M en L/XL. Per product vindt u meer informatie over de binnenhandschoen en de beschikbare maten en uitvoeringen. Onze binnenhandschoenen zijn gemakkelijk met de hand te wassen en door lucht te laten drogen zodat ze altijd fris zullen zijn. Naast binnen handschoenen ook andere handschoenen nodig? Bekijk ook onze bokshandschoenen voor heren. 

Bestellen op Jokasport.nl

Alles wat u op onze webshop vindt, hebben wij ook daadwerkelijk op voorraad! Ook bieden bij gratis verzending wanneer u voor 50 euro of meer besteld. Als u voor 17.00 uur bestelt, heeft u uw producten de volgende werkdag al in huis. Wanneer u vragen heeft kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen door te bellen of ons contactformulier in te vullen. Naast binnen handschoenen voor tijdens uw vechtsport, bieden wij nog vele andere, uitstekende kickbokshandschoenen aan. Naast binnen handschoenen ook andere handschoenen nodig? Bekijk ook onze bokshandschoenen voor heren. Binnen handschoenen zijn een van onze soorten handschoenen. Naast binnen handschoenen ook interesse in andere soorten handschoenen, bekijk dan bijvoorbeeld ook onze Rumble bokshandschoenen