Alle shops

Pakken en Banden

Artikelen 1 tot 12 van 27 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Van hoog naar laag sorteren

Artikelen 1 tot 12 van 27 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Van hoog naar laag sorteren

Het budo pak als sporttenue

Zoals bij iedere andere sport meestal het geval is, is het bij veel van de vechtsporten ook erg gebruikelijk om een kenmerkend tenue te dragen, zoals bijvoorbeeld het budo pak. Een budo pak is de kleding om te dragen bij het uitoefenen van een van de vele budosporten. Natuurlijk zijn er veel verschillende budosporten te onderscheiden en elk van deze sporten heeft vaak weer een eigen budo pak als tenue. Het aanbod is echter enorm hierin, dus u vindt altijd wel een budo pak dat helemaal bij u past!

Welke budo pak is er voor u?

Een budo pak is er in vele soorten en maten. De standaard maten kunnen variëren van 110 centimeter tot en met 220 centimeter. Om te bepalen welke maat pak geschikt is voor u, hoeft u enkel 10 centimeter aan uw werkelijke lichaamslengte op te tellen en dat is de afmeting waaraan uw pak dan moet voldoen. Een budo pak heeft erg veel voordelen en functies. Ten eerste draagt het bij aan het imago van de bepaalde budosport, maar een andere functie is dat het bescherming biedt aan uw lichaam bij het uitvoeren van de budosport. Het is dus best belangrijk een goed budo pak aan te schaffen. De aanschaf hiervan kan behoorlijk hoog in de kosten lopen, maar gelukkig hoeft bij Jokasport.nl een budo pak niet duur te zijn. Hier vindt u de beste budo pakken voor een goede prijs.

De beste kwaliteit

Een budo pak wordt gemaakt van 100% katoen en moet voldoen aan bepaalde kwaliteitseisen. Bij Jokasport.nl vindt u de beste budo pakken van top kwaliteit die ideaal zijn voor wedstrijden en trainingen. Bovendien wordt het budo pak gemaakt volgens de nieuwe richtlijnen, dus u bent verzekerd van de hoogste kwaliteit. Ook voor de rest van de uitrusting van uw budo pak, zoals de banden, bent u bij Jokasport.nl aan het juiste adres. Hier kunt u uw band gemakkelijk bij bestellen. Ook voor:

en vele andere vechtsport artikelen kunt u goed terecht bij Jokasport.nl. Neem voor het volledige assortiment snel een kijkje in deze online vechtsportwinkel!