Alle shops

Binnenhandschoenen / gel

12 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

12 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

Binnenhandschoenen

Bent u op zoek naar de juiste binnenhandschoenen om te dragen onder uw (kickboks)handschoenen? Bij JokaSport.nl vindt u een ruime collectie binnenhandschoenen die uw knokkels extra bescherm bieden tijdens het sporten. Zo voorkomt u blessures tijdens het uitvoeren van verschillende vechtsporten. Binnenhandschoenen hebben in principe hetzelfde doel als boksbandages, maar let er wel op dat als u binnenhandschoenen zonder bandages gebruikt u dan de stevigheid en ondersteuning van de bandages mist. Daarom vindt u in het assortiment binnenhandschoenen ook binnenhandschoenen met bandages.

Binnenhandschoenen van JokaSport.nl

U bent bij ons aan het juiste adres voor binnenhandschoenen van A-merken als Everlast, Venum, en Adidas. Deze merken staan al jarenlang aan de top van boksgear van hoge kwaliteit, waardoor u altijd kiest voor alleen het beste vechtsportmateriaal. Het assortiment binnenhandschoenen is verkrijgbaar in diverse maten. De meest voorkomende maten zijn S, M, L en XL. Sommige merken hebben een S/M of L/XL maatvoering, dit staat vermeld bij de binnenhandschoenen. De binnenhandschoenen zijn gemakkelijk met de hand te wassen waardoor deze nauwelijks stinken. Wilt u uw binnenhandschoenen toch net even wat frisser laten ruiken? Gebruik dan de Fapri Boxing Air. Deze unieke formule in deze spray maakt korte metten met eventuele geurtjes.

Online binnenhandschoenen bestellen

Wanneer u uw binnenhandschoenen online bij ons bestelt profiteert u van handige voordelen. Indien u voor 17.00 uur bestelt heeft u uw binnenhandschoenen de volgende werkdag al in huis. Maar we begrijpen ook dat u misschien eerst wel advies wil inwinnen. Dit kunt u doen door ons te mailen op klantenservice@jokasport.nl. Maar wist u dat we ook 3 fysieke winkels hebben? U kunt hier altijd terecht voor deskundig advies over al uw sportmaterialen. Hieronder ziet u de contactgegevens van onze winkels.

Grote Spuistraat 6 3311GE Dordrecht T: 078 611 90 38

Paul Krugerstraat 131 A 3072GH Rotterdam T: 010 290 90 92

Pesetastraat 74 2991XT Barendrecht T: 0180 769 126