Bescherming

Je doet aan vechtsport en daar hoort bescherming bij. Schenen, handen, kruis, borst, hoofd, noem het maar op. Je hebt tegenwoordig overal wel bescherming voor.

Lees meer

12 van 277
per pagina
 1. Stiel Bandages - Katoen - Brede Sluiting - 400 cm - Roze

  0.00

  € 8,00
 2. Stiel Bandages - Katoen - Brede Sluiting - 250 cm - Zwart

  0.00

  € 8,00
 3. Stiel Bandages - Katoen - Brede Sluiting - 350 cm - Zwart

  0.00

  € 8,00
 4. Stiel Bandages - Katoen - Brede Sluiting - 450 cm - Zwart

  0.00

  € 8,00
 5. RDX Sports T17 Aura Borstbeschermer

  0.00

  € 199,95
 6. Joya De Luxe Dames Kruisbeschermer - Zwart

  0.00

  € 14,95
 • local_shipping Snelle bezorging Door heel Nederland
 • euro_symbol Gratis verzending Boven de 50 euro
 • sync Niet goed, geld terug Klantvriendelijk en eerlijk
 1. Joya Standaard Kruisbeschermer - Zwart

  0.00

  € 9,95
 2. Joya Combat Hoofdbeschermer (open) Rood

  0.00

  € 39,95
 3. Joya Kniebescherming - Zwart

  0.00

  € 14,95
 4. Joya Combat Hoofdbeschermer (open) Blauw

  0.00

  € 39,95
 5. Joya Cool Guard Dames Borstbeschermer Zwart

  0.00

  € 45,00
 6. Joya Tok Staal - Zwart/rood

  0.00

  € 24,95
12 van 277
per pagina

Vechtsport bescherming is belangrijk

Vechtsport bescherming is een van de belangrijkste items van de sportuitrusting wanneer een vechtsport beoefend wordt. Vechtsport is namelijk niet altijd een even veilige sport en het is dus van groot belang dat u uw eigen lichaam beschermt tegen blessures, maar ook tegen kneuzingen of zelfs al tegen beurse plekken. Vechtsport bescherming is verkrijgbaar in veel verschillende soorten. Zo vormt bandage ook al vechtsportbescherming, maar ook een gebitsbeschermer of voetbeschermer vallen onder deze categorie. Afhankelijk van welke vechtsport beoefend wordt, is bepaalde vechtsport bescherming noodzakelijk om de sport op een zo veilig mogelijke manier te bedrijven.

Het waarborgen van uw veiligheid

Voor vrijwel alle lichaamsdelen is er vechtsport bescherming verkrijgbaar. Alle bescherming van Jokasport.nl is van hoogwaardige kwaliteit, zodat uw veiligheid gewaarborgd kan worden. Gebitsbescherming kan u namelijk een nieuw gebit besparen en een tok is als bescherming van uw kruis vaak ook geen overbodige luxe. Bandages kunnen de kans op blessures verkleinen, omdat deze uw gewrichten extra stevigheid kunnen bieden. Kortom: vechtsport bescherming is dus zeker niet iets waarop bespaard moet worden.

Welke vechtsport bescherming is er?

Vechtsport bescherming hoort nou eenmaal bij het uitvoeren van een vechtsport. Het biedt niet alleen uzelf de bescherming die u nodig heeft, maar ook uw eventuele tegenstander wordt met de juiste bescherming beschermd tegen serieuze verwondingen. In de categorie vechtsport bescherming is er een aantal verschillende bescherming te onderscheiden. Een aantal voorbeelden staat hieronder genoemd.

Voor al deze mooie vechtsport bescherming bent u aan het juiste adres bij Jokasport.nl. Neem snel een kijkje op deze online vechtsport winkel voor bovengenoemde bescherming, maar bekijk hier ook het volledige aanbod vechtsport bescherming. U kunt hier ook terecht voor alles voor de krachtsport en u vindt hier ook sportvoeding en trainingsmateriaal. Maak uw sportuitrusting compleet op Jokasport.nl, zodat u zelfverzekerd aan de slag kunt gaan. Wij verkopen ook een assortiment met daarin een bokspaalbokszak en een boksbal. Naast dit product, verkopen wij nog vele andere, uitstekende producten in onze vechtsportwinkel.