Alle shops

Vechtsport

Artikelen 1 tot 12 van 859 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van hoog naar laag sorteren

Artikelen 1 tot 12 van 859 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van hoog naar laag sorteren

Vechtsport artikelen

Bij Jokasport.nl hebben wij een breed assortiment aan fantastische vechtsport artikelen. Bij Jokasport.nl zorgen wij er altijd voor dat u de hoogste kwaliteit vechtsport artikelen in huis haalt. Wij bieden topmerken zoals Venum, Adidas en Reebok tegen scherpe prijzen aan. De bedragen zijn incl. btw. Regelmatig houden wij ook uitverkopen waardoor u de beste vechtsport artikelen voor een schijntje in huis hebt. Wij hebben honderden verschillende vechtsport artikelen voor u klaarstaan. Het is lastig om al deze vechtsport artikelen door te moeten spitten. Daarom staan links in de kantlijn alle soorten vechtsport artikelen die wij hebben. Let op: ook staan hier subcategorieën tussen. Hierachter staat een plusje. Zo hebben wij verschillende soorten:

En u kan de zoekopdracht verfijnen door rechtsboven de prijs, naam of de door ons neergezette positie van de vechtsport artikelen te selecteren.

Wie of wat is Jokasport?

Jokasport is de oudste winkel in Nederland op het gebied van vechtsport artikelen. Al jarenlang zijn wij bezig om ervoor te zorgen dat beoefenaars van vechtsport kunnen beschikken over de beste spullen. Want juist in vechtsport is een atleet zeer afhankelijk van zijn of haar materiaal. Een goede bescherming, de juiste schoenen of handschoenen, het beste trainingsmateriaal: de juiste spullen voorkomen blessures en optimaliseren prestaties. Onze fysieke winkels kunt u vinden in Barendrecht, Rotterdam, Dordrecht en Bornerbroek. Inmiddels zijn wij ook al even gestart met het online aanbieden van vechtsport artikelen. Zo kan heel Nederland profiteren van vechtsport artikelen van hoge kwaliteit.

 

De sportwinkel op het gebied van vechtsport en krachtsport artikelen in Barendrecht.

Contact over vechtsport artikelen

Meer weten over de vechtsport artikelen in ons assortiment? Of wilt u misschien iets anders weten? Wij helpen u graag op weg; onze klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met zaterdag. Bel ons op 0180 769 126 of stuur een mail naar info@jokasport.nl en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Voor vechtsport artikelen van hoge kwaliteit en een scherpe prijs, gaat u naar Jokasport; uw meest ervaren vechtsportspecialist in Nederland.

 

Ook zijn wij de groothandel op het gebied van vecht sport artikelen al sinds 1978