Pads

Voor thuisgebruik en voor sportschoolgebruik, voor beide genoeg keuze.

Lees meer

12 van 23
per pagina
 1. Stiel PU Handpad Zwart met wit

  44.95

  € 49,95
 2. Joya Fight Fast Focus Pad - Gold Edition

  0.00

  € 79,95
 3. Joya Focus Pad - Thin - Gold Edition

  0.00

  € 79,95
 4. Twins Special PML 12 Leverstootkussen Zwart

  0.00

  € 220,00
  Onze tip
 5. Super Pro Thaipad leder

  0.00

  € 79,95
 6. Super Pro Handpads Curved Leder

  0.00

  € 44,95
 • local_shipping Snelle bezorging Door heel Nederland
 • euro_symbol Gratis verzending Boven de 50 euro
 • sync Niet goed, geld terug Klantvriendelijk en eerlijk
 1. Super Pro Handmitts Long Curved Leder

  0.00

  € 59,95
 2. UFC Contender Curved Focus Handpads Zwart Rood

  0.00

  € 39,90
 3. Twins Special Armpad Zwart Grijs

  0.00

  € 250,00
 4. Venum Focus Mitts Matte Black

  0.00

  € 49,95
 5. Cleto Reyes Professional Punching Pads - Red Black

  0.00

  € 249,95
 6. Wacoku Dubbele Schop Makiwara

  26.80

  Speciale prijs € 26,80 Normale prijs € 29,50
  9% Korting!
12 van 23
per pagina

Bokspads voor een verrassende training

Bokspads zijn een van de meest populaire vechtsportvoorwerpen om te gebruiken bij het trainen voor verscheidene vechtsporten. Bokspads zijn hierin een van de vele mogelijke manieren om te trainen en vallen onder de stootkussens. Stootkussens kunnen namelijk weer een heel ander perspectief voor het trainen bieden. Degene met de boks pads bepaalt de hoek en deze is telkens weer anders. Een training is zo dus nooit hetzelfde. Met bokszakken of boksballen is dit vaak wel het geval, maar juist ook deze eigenschap kan weer voor heel veel andere doeleinden geschikt zijn. U kunt dus geheel uw eigen training samenstellen aan de hand van het trainingsmateriaal, zodat u het beste uit uzelf kunt halen. Bij Jokasports hebben we daarom ook verschillende soorten boks pads en verschillende maten bokspads.

Verschillende bokspads

Bokspads zijn er in meerdere modellen. Er zijn natuurlijk de handige compacte handpads, waarmee goed de snelle en korte stoot geoefend kan worden, maar er zijn ook armpads, grotere kussens, trapkussens en nog veel meer varianten. Deze bokspads kunnen allemaal gebruikt worden om de snelheid en kracht van de sporter te trainen, maar tegelijkertijd vormt het ook bescherming voor degene die de bokspads draagt. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat er tijdens de training serieuze schade aan het lichaam toegebracht wordt, dus daarvoor zijn de boks pads ideaal.

Over Jokasport.nl

Op Jokasport.nl vindt u een volledig aanbod van bokspads en al het andere wat u maar nodig heeft voor het bedrijven van vechtsport en krachtsport. Deze online vechtsport winkel biedt u artikelen van hoogwaardige kwaliteit, maar voor zeer aantrekkelijke prijzen. Voor de beste bokspads bent u hier dus zeker aan het goede adres, maar naast boks pads en ander trainingsmateriaal vindt u hier ook:

 • Sportvoeding
 • Personal training
 • Bescherming
 • Fitness spullen
 • Sportkleding

Naast bovengenoemde sportartikelen bidet Jokasport.nl u nog veel meer. Neemt u rustig eens een kijkje in het uiteenlopende assortiment en kies uit de vele mooie producten de perfecte sportuitrusting voor u! U kunt kiezen uit verschillende bekende merken met topkwaliteit. Jokasports heeft het allemaal!