Bokszak

Voor zowel thuisgebruik als in de sportschool. De bevestigingsmaterialen zijn ook hier te vinden

Lees meer

1 van 1
per pagina
  1. Bokszak Vulling per kilo
1 van 1
per pagina

Een Bokszak kopen, overweeg je het?

Een bokszak kopen is niet zomaar wat, het is toch een groot, zwaar ding dat daar 'maar staat te hangen'. Maar leuk dat je even de tijd neemt om dit te lezen! Wij informeren je wel verder en hopen je zo verder te kunnen helpen.Het is gemaakt van bisonyl, dat materiaal waar ook vrachtwagenzeilen van gemaakt worden. Ofwel: 'De zak kan tegen weer en wind!'. Niet helemaal natuurlijk, het buitenmateriaal is loeisterk, maar de bokszak is gewoon gevuld met textielsnippers. Mocht je dus overwegen om je bokszak buiten op te hangen, bedankt dan wel dat de rits bovenop goed afgesloten moet zijn, zodat er geen vocht in komt. Anders kan er schimmel ontstaan.

Zoals we al eerder hebben gezegd, een bokszak kopen is niet niks. Tegenwoorden zijn de bokszakken heel mooi afgewerkt en vormen ze vaak zelf een geheel met het interieur, omdat men dat steeds mooier vindt! Het is natuurlijk ook ideaal om thuis lekker te kunnen trainen als je even geen tijd, zin of mogelijkheid hebt om naar de sportschool te gaan.

Een bokszak kopen kun je het beste in een van onze winkels doen. Je overschat al heel snel de maat en als je hem dan in het echt ziet heb je er een beter beeld bij! 

Waar moet ik op letten als ik een Bokszak koopt?

Allereest moet je weten of je gaat stoten, trappen of beiden. Als je een 100 centimer bokszak koopt heb je een boskzak die puur voor het stoten bedoeld is. Deze hangt vaak te hoog om tegen aan te kunnen trappen én is veel te licht hiervoor. Alles onder de 150cm noemen wij dan ook een stootzak en alles erboven een trapzak.

Waar ga je je bokszak ophangen, en hoe? Komt hij in de schuur, is het plafond van beton, wil je hem aan de muur? Er zijn tal van opties! Als je nou niet weet wat je wil of wat je nodig hebt voor jouw ophangidee? Bel ons dan gewoon even op! Dat kan via 0180 769 126, maar je mag ons natuurlijk ook mailen door het contactformulier in te vullen of met ons te chatten!

Een ketting zit er standaard bij, maar bevestigingsmateriaal vind je in deze categorie waar je al in zit!

In welke lengtes kan ik een Bokszak kopen?

 

Voor wie is de bokszak geschikt?

Jong, oud, beginnend of gevorderd het maakt niet uit! Je hoeft de sport er niet eens voor te doen. Het is ook gewoon lekker om zo af en toe eens stoom af te kunnen blazen!

Synoniemen

  • boksbal
  • boxzak
  • bokspaal
  • boksstandaard
  • hangende zak
  • stootzak
  • trapzak
  • bisony zak