Alle shops

Bokszak

Artikelen 1 tot 12 van 22 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Van hoog naar laag sorteren

Artikelen 1 tot 12 van 22 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Van hoog naar laag sorteren

Een bokszak voor training

Bij het beoefenen van een vechtsport is een aantal dingen onmisbaar om te kunnen gebruiken bij een training, zoals een bokszak. Een bokszak wordt vaak onderverdeeld in de categorie stootkussens, samen met onder andere een boksbal of bokspop. Het is ook niet gek dat er zoveel verschillende trainingsmaterialen te onderscheiden zijn. Bij het trainen van een vechtsport komen immers veel disciplines aan bod. Heeft u de ruimte en traint u vaak? Dan is een bokszak een goede optie voor u. De bokszak bevestigt u namelijk heel makkelijk aan het plafond, zodat u kunt trainen wanneer u maar wilt. Let hierbij wel op het gewicht en de grootte van dit trainingsmaatje.

Verschillende bokszakken

Een bokszak is verkrijgbaar in veel verschillende soorten en modellen. Er zijn verschillen in materiaal te onderscheiden, maar ook als het gaat om de vorm van een bokszak. De meeste bokszakken zijn gemaakt van bisonyl en hebben een dubbele stikking. Als een bokszak gemaakt is van bisonyl heeft dit enkele voordelen. Naast dat deze bokszakken van erg stevig materiaal gemaakt zijn, zijn ze ook snel en makkelijk schoon te houden, in veel mooie kleuren verkrijgbaar en weersbestendig. Deze kenmerken zorgen ervoor dat de bokszak dus van hoogwaardige kwaliteit is waardoor u zo goed mogelijk kunt trainen.

Merken bokszak

Door alle verschillende soorten bokszak, is het aanbod ook enorm. Op Jokasport.nl vindt u diverse soorten bokszakken van de beste merken. Een aantal voorbeelden staat hieronder:

  • Bruce Lee
  • Joka Sport
  • Sparbar
  • Booster
  • Adidas

Naast bokszakken van bovenstaande merken, vindt u op Jokasport.nl ook een volledig assortiment aan sportartikelen om uw sportuitrusting compleet te maken. U kunt hier terecht voor al uw trainingsmateriaal, sportvoeding , personal training en nog veel meer. Neem eens een kijkje in deze online vechtsport winkel of kom langs in een van de drie fysieke winkels en vindt daar de perfecte sportuitrusting voor u! Heeft u een mooie bokszak gevonden? Vergeet dan niet ook om de bevestigingsmaterialen bij te bestellen.