“Nothing beats a good body and mind that Stamina provides”

De betekenis van STAMINA is uithoudingsvermogen, maar wat betekent dan uithoudingsvermogen?

Het uithoudingsvermogen is het vermogen om gedurende een bepaalde tijd een lichamelijke of geestelijke inspanning te kunnen volhouden.
De behoefte van mensen wordt groter en groter om fysiek en mentaal fit te blijven door de stress die ontstaat op allerlei gebied.

“STAMINA” is ontstaan gedurende de Corona pandemie omdat de vraag naar 1-op-1 trainingen steeds groter werd.
Onze klanten willen graag in een omgeving trainen waar zij het middelpunt zijn waar verder geen andere sporters aanwezig zijn.
In onze 1-op-1 Studio werken de sporter en trainer een zeer discreet programma af wat door hun beide is samengesteld uitgangspunt hier is een reëel doel. Het programma bestaat uit verschillende Fases die men kan volgen.

Bij “STAMINA” kan men op aanvraag ook groepslessen boeken die uitsluitend op aanvraag worden gegeven onze klanten bestaan uit ondernemers Advocaten, Topsporters, Fotomodellen, en vele meer.

De trainingen worden gegeven door Michel Tholel die gedurende de afgelopen 25 jaar al menige Topsporter heeft begeleid bijvoorbeeld op het gebied van de vechtsport, Golf, Modellen, ondernemers en overige voor verdere achtergrondinformatie check tholel.com

Contactformulier

    Stamina Personal Training Voucher

    Ken je iemand die altijd al les heeft willen krijgen van een professionele trainer of wil je dit misschien stiekem zelf wel? Doe dan de Stamina Personal Training Voucher cadeau!