Alle shops

Spierversterkers

Artikelen 1 tot 12 van 19 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Van hoog naar laag sorteren

Artikelen 1 tot 12 van 19 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Van hoog naar laag sorteren

Wat zijn spierversterkers?

Spierversterkers zijn supplementen waarmee we in korte tot zeer korte tijd resultaat boeken in spierkracht, spiervolume en het uithoudingsvermogen van de spieren.

Spierversterkers zijn er in verschillende soorten en maten. We hebben namelijk de supplementen met creatine als werkzame stof, we hebben de zogenaamde GH-Releasers ook wel testosteron boosters genoemd en we hebben de supplementen die voorkomen dat we eiwitten als energiebron gaan gebruiken en dus eigenlijk voorkomen dat we van onze spiermassa gaan snoepen. Daarom zijn deze spierversterkers geen overbodige luxe voor hen die zijn/haar spieren optimaal wil ontwikkelen.

Tenslotte de supplementen die we ook als spierversterkers willen benoemen zijn de supplementen die ervoor zorg dragen dat als we op een caloriearm dieet zijn of langer als 1,5 uur sporten het lichaam geen eiwitten als energiebron gaat gebruiken. Wanneer dit zou gebeuren ben je met roofbouw op je lichaam bezig. Je bent namelijk je spieren aan het opeten zoals men dit in de volksmond zegt. BCAA’s, Glutamine, HMB etc zijn spierversterkende supplementen die spierafbraak tegen kunnen gaan.

Welke spierversterkers zijn er?

De creatine-achtige spierversterkers zorgen voor meer kracht, meer spier uithoudingsvermogen,  en het maximale vermogen kan men langer vasthouden. Dit resulteert in een snellere opbouw van de spiermassa en kracht. Verder heb je ook nog de pre-workouts waarin creatine een van de werkzame

Nutriënten is samen met bloedvat verwijdende nutriënten om zodoende een betere doorbloeding van de spieren te bewerkstelligen waardoor je een betere pomp krijgt en deze ook veel langer vast houdt. Dit spierversterkende supplement zorgt er ook voor dat je langer kunt sporten en net even makkelijker gaat waardoor je spiermassa sneller zal toenemen.

Spierversterkers in de vorm van GH-releasers, oftewel groei stimulanten zorgen ervoor dat de aanmaken en daardoor sneller spiermassa kan aanmaken. Doordat het eigen lichaam  de testosteron aanmaakt is dit volkomen legaal en volstrekt ongevaarlijk.

Waar kan ik het mee combineren?

Vergeet nooit uw basis. Dit zijn namelijk eiwitten. Als u 2 maal in de week sport of meer gaat uw lichaamsbehoefte van eiwitten van 1,2 naar 2 tot 3 maal uw lichaamsgewicht in grammen aan eiwitten. Doordat u bij deze training frequentie meer vocht verliest dan iemand die niet traint is een time-release (vertraagde afgifte) multivitamine supplement ook aan te raden. Bij deze basis kunt u dan een spierversterker gebruiken zoals:

Vitalife Creatine Monohydraat, Stacker Complete Creatine, Stacker Complete BCAA, Fast Research Glutamine Powder, Stacker Testo HD, Fast Research HMB, Stacker Rush V4, Fast Research Tribulus, Fast Research Kre Alkalyn, Fast Research DHEA.

Voordelen

De voordelen van spierversterkers zijn spiergroei, spiervolume, spier uithoudingsvermogen en spierkracht in een veel korter tijdsbestek dan wanneer je je geen spierversterkers gebruikt. Hierdoor zal je lekkerder sporten, meer zelfvertrouwen krijgen, lekkerder in je vel zitten en gemotiveerder en vaker je sport uitoefenen wat je gezondheid weer ten goede komt.

Tot slot

Tenslotte de supplementen die we ook als spierversterkers willen benoemen zijn de supplementen die ervoor zorg dragen dat als we op een caloriearm dieet zijn of langer als 1,5 uur sporten het lichaam geen eiwitten als energiebron gaat gebruiken. Wanneer dit zou gebeuren ben je met roofbouw op je lichaam bezig. Je bent namelijk je spieren aan het opeten zoals men dit in de volksmond zegt. BCAA’s, Glutamine, HMB etc zijn spierversterkende supplementen die spierafbraak tegen kunnen gaan.