Alle shops

Spierversterkers

10 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

10 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

Spierversterkers als voeding voor uw spieren

Iedere sporter wil natuurlijk het beste uit zichzelf halen en om een handje te helpen zijn er tal van voedingssupplementen op de markt verkrijgbaar, waaronder bijvoorbeeld spierversterkers. Deze spierversterkers en andere middelen kunnen er voor zorgen dat het wat makkelijker wordt om genoeg van alle voedingsstoffen binnen te krijgen die het lichaam nodig heeft. Spierversterkers zorgen er juist voor dat uw spieren sterker zijn en uitzien en na inspanningen sneller en beter herstellen. Als uw spieren namelijk niet de stoffen krijgen die ze nodig hebben, kunnen ze vermoeid blijven en haalt u niet het beste uit uw lichaam.

Over spierversterkers

Er zijn veel verschillende soorten spierversterkers op de markt. Creatine is een van de bekendste en wordt veelal gebruikt in de vechtsport en de krachtsport. Deze spierversterker is een natuurlijke stof die die een energierijke stof in de spiercel bevat die wordt gebruikt om de witte spiervezels, dit zijn de spieren die het omvangrijkste kunnen worden, te voorzien van een directe energiebron. Zo zorgen spierversterkers er onder andere voor dat spieren niet snel uitgeput raken. U kunt meer herhalingen te doen van een oefeningen of bewegingen en kunt u sneller en explosiever sprinten. Spierversterkers geven uw spieren genoeg energieke stof waardoor de spiermassa en de kracht toenemen.

De merken

Naast creatine zijn er ook nog andere spierversterkers verkrijgbaar. Sommige zijn ontwikkeld op basis van extracten van kruiden. Verder zijn er ook spierversterkers van verschillende merken verkrijgbaar. Op Jokasport.nl vindt u de volgende merken spierversterker:

  • Fast Research
  • Joka Sport
  • Stacker2
  • VitaLIFE

Zoekt u andere sportvoeding dan spierversterkers? Dan bent u bij Jokasport.nl ook aan het juiste adres. Hier kunt u namelijk ook terecht voor aminozuren, energizers en vitamines en mineralen. Neem eens een kijkje in het assortiment en vindt de perfecte aanvulling voor uw voeding op Jokasport.nl.