Wil jij ook je sportdrank bij ons inkopen?

Kom een keer langs in ons hoofdfiliaal in Barendrecht of mail ons gerust!

Verkoop jij al de goede sportdrank op je sportschool?

Een verfrissende kant-en-klare energiedrank zonder suikers waar je ook nog eens mee afvalt? Of een energblikje met BCAA’s, maar dan wél van een erkend sportvoedingsmerk?

Samen met House of Nutrition bieden wij onze sportscholen en hun leden de juiste sportdranken aan, tegen scherpe tarieven!


Nutrend Carnitine Activity Drink

De ideale energizer en burner voor elke sportschool. Dankzij de carnitine die erin zit wordt de vetverbranding gestimuleerd tijdens het sporten. Daarnaast zit de Carnitine Activity Drink vol met toevoegingen zoals Taurine en Vitamine C. Hou je energie en vocht op peil tijdens je work-out. Cafeïne is optioneel, daar hebben we verschillende soorten voor. Beschikbaar in vele smaken, bekijk het product in onze shop voor meer informatie.


Nutrend 2.1.1. BCAA Energy Drink

Deze koolzuurhoudende drank bevat veel essentiële vertakte aminozuren (BCAA) en cafeïne en is absoluut suikervrij! Je zult BCAA ENERGY Drink waarderen wanneer je je tijdens het rijden of studeren moet concentreren en het is ook goed voor of tijdens het sporten. BCAA Energy is is verrijkt met de vitamines B3, B5, B6 en B12, die samen met andere stoffen vermindering van vermoeidheid ondersteunen, in 2 verschillende smaken Citrus met acai en Tropical.

Wil je meer informatie?

Bekijk het product in onze shop voor meer informatie.