Functionele Training

Heel doelgericht trainen, bijvoorbeeld je buik? Voor elke functie die je trainen wil zijn er verscheidene attributen.

Lees meer

12 van 68
per pagina
 1. Tunturi Ab Roller - Buikspiertrainer - Trainingswiel De Luxe

  0.00

  € 17,95
 2. Stiel Peek-A-Boo Muur Bokstrainer

  179.95

  Speciale prijs € 179,95 Normale prijs € 299,95
  40% Korting!
 3. Crossmaxx Mini Weerstandsbanden Set Zwaar

  0.00

  € 33,95
 4. Crossmaxx Mini Weerstandsbanden Set Licht

  0.00

  € 19,50
 5. Bokszak Starter Pakket

  90.00

  Vanaf € 112,46 Normale prijs € 124,95

 • local_shipping Snelle bezorging Door heel Nederland
 • euro_symbol Gratis verzending Boven de 50 euro
 • sync Niet goed, geld terug Klantvriendelijk en eerlijk
 1. Green Hill Speedball Best Large 22 x 34cm

  0.00

  € 49,95
 2. Green Hill Speedball Best Medium 19 x 31cm

  0.00

  € 44,95
 3. Tunturi Stopwatch Basic Big Display

  0.00

  € 12,95
 4. Tunturi Battle Rope Wall Mount

  0.00

  € 10,95
 5. Water Bokszak Premium 46CM / 55KG Zwart

  0.00

  € 119,95
 6. Tunturi Pro Battle Rope Met Protectie 10M

  0.00

  € 109,95
12 van 68
per pagina

Functioneel trainen

Functioneel trainen kunt u met de fitnessattributen van Jokasport. Voor slechts € 11,95 heeft u al Opdruksteunen. Bij functioneel trainen wordt de nadruk gelegd op functioneel bewegen. Functionele bewegingen zijn bewegingen die u in het dagelijkse leven maakt. Denk aan opstaan, uzelf omhoog trekken aan de kant van een zwembad, dozen van de grond tillen etc. Bij functioneel trainen wordt er dus aandacht besteed aan oefeningen die deze bewegingen nabootsen. Het doel bij functioneel trainen is om sterk te worden met deze oefeningen zodat uw de kwaliteit van jouw dagelijkse leven kunt verbeteren. Naast het sterker worden werkt u ook aan een gespierder lichaam! Typische functioneel trainingsoefeningen zijn:

 • Opdrukken met opdruksteunen
 • Deadlifts
 • Squats
 • Pull ups
 • Overhead press
 • Lunges
 • en crunches

In onze krachtsport pagina kunt u allerlei fitness attributen vinden zoals opdruksteunen die u kunnen helpen om functioneel trainen uitdagender te maken. Bekijk ons assortiment en bestel vandaag nog uw fitness artikelen bij Jokasport. Bestelt u boven de € 50,00, dan zijn de verzendkosten voor ons!

 

Opdruksteunen

Kan je door opdrukken spiergroei stimuleren? Het antwoord is ja, zeker! Opdrukken is een vorm van functioneel trainen en kunt u op verschillende manieren uitvoeren. U kunt bijvoorbeeld opdrukken met uw handen dicht bij uw lichaam. Op deze manier traint u voornamelijk uw triceps en uw borstspieren. Echter ligt de nadruk op uw triceps. Als u gaat opdrukken met uw handen op schouder breedte ligt de nadruk voornamelijk op de borstspieren. Spiergroei kunt u onder andere stimuleren door meer herhalingen en sets te doen. Ook kunt u spiergroei stimuleren door de bewegingshoeveelheid te vergroten. Hierbij kunnen de opdruksteunen van Jokasport van pas komen. Door de opdruksteunen kunt u nog meer zakken tijdens het opdrukken. Hierdoor vergroot u uw bewegingshoeveelheid en gebruikt u dus meer spiervezels dan als u zou opdrukken zonder opdruksteunen. Een andere manier om spiergroei te stimuleren met opdrukken is door middel van met gewichten op te drukken. U kunt dan denken om te gaan opdrukken op opdruksteunen terwijl u bijvoorbeeld een gewichtsvest aan heeft. Zo maakt u het voor uzelf uitdagender en zwaarder en moet uw lichaam wel nieuwe spieren aanmaken! Functioneel trainen kunt u zelf op allerlei manieren uitdagender maken! Zoekt u iets anders dan opdruksteunen? Wellicht meer richting conditie training? Neem dan een kijkje in onze conditie assortiment! Door een combinatie van goed eten, supplementen, trainen en cardio kunt u uw fitness doelstellingen bereiken!

Neem contact met ons op!

Wilt u nog persoonlijk advies over opdruksteunen of functioneel trainen? Kom dan langs bij een van onze winkels of neem contact met ons op! U kunt ons benaderen via mail naar klantenservice@jokasport.nl, via telefoon 0180769126 of Whatsappen op +31(0)180769126.

 

0