Personal Training

Of je een PT’er bent, of je wordt getraind. Het is handig om je eigen attributen te hebben! Ook om zelf de oefeningen thuis te doen.

Lees meer

12 van 122
per pagina
 1. LMX Weerstandsbanden set 4 - Fitness Elastiek - Fitnessband

  14.95

  Speciale prijs € 14,95 Normale prijs € 19,90
  25% Korting!
 2. Crossmaxx Pro Springtouw - met Lagers - 300cm - Aluminium

  0.00

  € 22,95
 3. Muay Armpad Kickpad Leer - Per paar

  220.00

  € 220,00
 4. LMX Power Tube Weerstandsband 125 cm

  0.00

  € 14,95
  12% Korting!
 • local_shipping Snelle bezorging Door heel Nederland
 • euro_symbol Gratis verzending Boven de 50 euro
 • sync Niet goed, geld terug Klantvriendelijk en eerlijk
 1. Stiel Peek-A-Boo Muur Bokstrainer

  0.00

  € 299,95
 2. Stiel Kunststof Kettlebell 3 kilo

  7.50

  Speciale prijs € 7,50 Normale prijs € 9,95
  25% Korting!
 3. Crossmaxx Mini Weerstandsbanden Set Zwaar

  0.00

  € 33,95
 4. Crossmaxx Mini Weerstandsbanden Set Licht

  0.00

  € 19,50
 5. Bokszak Starter Pakket

  90.00

  Vanaf € 112,42 Normale prijs € 144,95

 6. Venum Shaker Zwart Roze

  0.00

  Speciale prijs € 7,16 Normale prijs € 7,95
12 van 122
per pagina

Personal training

Personal trainer of doet u aan personal training? Op Jokasport.nl vindt u hiervoor de juiste artikelen. Wij hebben alles op het gebied van personal training dat u thuis kan gebruiken. Tientallen artikelen staan klaar om voor u verstuurd te worden. Aan artikelen voor personal training denkt u snel aan klein fitness artikelen, zoals:

Enzovoort. Maar personal training artikelen behelst ook grotere sportartikelen en zelfs apparaten die u in huis kan gebruiken. Kijk snel naar onze ophangsystemen voor bokszakken, sit-up-trainingsapparaten, trainingsladder, speedballs enzovoort. Met de personal training artikelen in ons assortiment richt u thuis uw eigen sportzaal in.

Wat is personal training?

Personal training is een individuele training die u zelfstandig uitvoert of waarvoor u begeleiding krijgt van een professional. Personal training is ideaal voor thuisgebruikers, want op die manier hoeft u niet meer naar de sportschool. Bovendien kiezen steeds meer mensen voor personal training vanwege de persoonlijke en betrokken aanpak van een professional. De feedback rondom personal training is dat mensen dit vaak motiverend vinden en dat het fijn is om via heldere afspraken tot een zo goed mogelijk resultaat te komen. En als coach die personal training geeft, is het fijn om het juiste materiaal voor uw klanten in huis te hebben. Op Jokasport.nl zorgen wij ervoor dat u onze artikelen snel, eenvoudig en voor een scherpe prijs kan bestellen.

De voordelen van Jokasport

Jokasport is al jarenlang een vast gezicht in Rotterdam, Bornerbroek en Dordrecht. Op het gebied van vechtsport waren wij zelfs de eerste in Nederland. Bij ons is dus voldoende kennis aanwezig om te weten welke personal training artikelen goed zijn voor een optimaal resultaat. Met onze webwinkel willen wij er ook voor zorgen dat mensen in heel Nederland kunnen profiteren van onze fantastische artikelen. Wij zorgen ervoor dat uw bestelling binnen 3 werkdagen wordt bezorgd (tenzij anders staat aangegeven), u altijd een scherpe prijs krijgt (bedragen zijn incl. btw) en dat u altijd een goede service krijgt. Voor vragen en opmerkingen belt u naar onze klantenservice (ma. t/m za.) of komt u naar één van onze winkels. Wij helpen u graag op weg. Voor deze service en personal training artikelen van hoge kwaliteit, gaat u naar Jokasport. Wij zijn uw specialist op het gebied van personal training, vechtsport en krachtsport.