Joka Sport.nl is dé online sportwinkel als het gaat om vechtsport en krachtsport artikelen. Vanuit de oudste vechtsportwinkel van Nederland verkopen wij al jaren vechtsport en krachtsport artikelen. Daarnaast zijn wij zelf actief in de sportbranche en kunnen wij vanuit onze eigen ervaringen een deskundig advies geven. Ons gemotiveerde team met een passie voor sport staat u graag te woord. Met de online sportwinkel bieden wij onze vaste klanten en nieuwe klanten het gemak van online shoppen. Met deze online sportwinkel bieden wij u de goede service die u van ons gewend bent in onze winkels.

Bestel uw nieuwe vechtsport of krachtsport artikelen nu gemakkelijk online en laat uw artikelen binnen enkele dagen bij u thuis of op het werk bezorgen. Retourneren en ruilen van artikelen is mogelijk tot 14 dagen na ontvangst via de post of in één van onze winkels. Artikel niet goed? Altijd geld terug!

Wilt u graag op de hoogte blijven van het laatste nieuws, de scherpste aanbiedingen en als eerste de nieuwe sport collecties bekijken? Schrijf u dan direct in voor de nieuwsbrief. Daarnaast hebben wij leuke sport acties op onze social media kanalen. Like ons op Facebook.

Naast de online sportwinkel kunt u ook terecht in één van de grootste vechtsport winkel van nederland aan de Pesetastraat 74 te Barendrecht. voor goed advies.

Wij zijn niet merk gebonden en verkopen de diverse topmerken waaronder:

Vechtport:  MUAY, Super Pro Boxing Gear, Ichiban, Joya, Booster, Twins, King, Green Hill, Venum, Boxuer Des Rues, Matsuru, Bad Boy, Cleto Reyes ,B.S&T, Bruce Lee, Ronin, Fapri, Adidas, Everlast, Windy, Rumble

Krachtsport: Tunturi, Life Maxx, Fit delivery, Bremschey, Kettler, Everlast.

Sportvoeding: Stacker2 Europe, Fast Research, Vita Life, Get Pro, All Stars.