Recht op inzage of verzoek tot verwijdering van jouw persoonlijke gegevens.

Simpelweg door je e-mail aan te geven.

AVG

Met de huidige AVG wet heb je als consument altijd het recht om je persoonsgegevens in te zien en zelfs te laten verwijderen.

Het kan ook zijn dat al je gegevens al automatisch verwijderd zijn in overeenstemming met ons privacybeleid.

Je krijgt een overzicht te zien van alle gegevens die we van jou in ons systeem hebben staan.

Wil je al je gegevens verwijderd hebben? Dat kan. Bewaar dan wel goed je ordernummers. We zien dan natuurlijk geen persoonsgegevens, maar nog wel de producten die je hebt aangeschaft.

Voor een volledig overzicht verwijzen wij je naar ons privacybeleid.

Hoe gaat het in zijn werk?

Inzage

Wil je je persoonlijke gegevens zien die wij hebben geregistreerd? Vul het formulier in en geef aan dat het gaat om een inzage verzoek.

Je krijgt een mail waarin je moet bevestigen dat je dit wilt inzien. Als je niet in deze mail kunt, kun je dus ook niet aan deze gegevens komen.

Na goedkeuring van jouw kant, zullen wij het in gang zetten. Je krijgt dat automatisch een mail met een link tot jouw gegevens. Deze link is maar een paar dagen geldig.

Verwijdering

Wil je de persoonlijke gegevens die wij van jou hebben geregistreerd verwijderen? Vul het formulier in en geef aan dat het gaat om een verwijderingsverzoek.

Je krijgt een mail waarin je moet bevestigen dat je dit hebt aangevraagd. Als je niet in deze mail kunt, kun je dus ook niet de verwijdering zomaar in gang zetten. Je kunt dan het beste even contact opnemen met de klantenservice om wat verificatievragen te beantwoorden.

Als dit eenmaal voltooid is zullen wij de verwijdering doorzetten. Je bestellingen kunnen nog wel in ons systeem staan, maar zonder persoonsgegevens. Je kunt je bestelnummers ook even ergens noteren, zodat je hier nog altijd naar kunt verwijzen.

Aanvraagformulier