Alle shops

Tunturi

Artikelen 1 tot 12 van 116 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van hoog naar laag sorteren

Artikelen 1 tot 12 van 116 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van hoog naar laag sorteren

Tunturi

Tunturi New Fitness
Is een belangrijke speler op de zich snel ontwikkelende wereldwijde markt voor fitnessapparatuur en wellness en de trotse eigenaar van verscheidene bekende sportmerken, zoals Tunturi ® Platinum PRO, Tunturi® Pure, Tunturi® GO, Marcy Fitness en Bruce Lee Fitness. De ambitie van Tunturi New Fitness is om aan een groot aantal marktsegmenten te leveren:
– Consumenten (fitnessapparatuur voor gebruik thuis).
– Professionele gebruikers, zoals sportscholen en fysiotherapeuten.
– Fitnessapparatuur binnen bedrijven, zoals kantoren en andere organisaties.
Onze merken hebben een eigen, uniek perspectief maar bieden alle continue innovatie, een aantrekkelijk ontwerp, topkwaliteit en betrouwbare service.

Sterke lokale aanwezigheid

Wij werken samen met gespecialiseerde verkooppartners en wederverkopers in meer dan 60 landen. Tunturi New Fitness is verantwoordelijk voor strategie, bedrijfsontwikkeling en de coördinatie van marketing-, product- en serviceontwikkeling, productieplanning, aankoop, in- en outsourcing. Voor bezichtiging Tunturi Kunt u bij jokasport.nl terecht en in de Joka Sport winkel aan de Paul Krugerstraat 131a te Rotterdam.

Trendsettend


In overeenstemming met duurzame internationale trends (een gezondere levensstijl en meer lichaamsbeweging) is Tunturi New Fitness van mening dat krachtige merken en de ontwikkeling van innovatieve en onderscheidende, aantrekkelijke producten en services de belangrijkste voorwaarden zijn om succesvol te zijn. De rol van internet als verkoopkanaal groeit in vele markten. De gespecialiseerde verkoopsector zal echter altijd een rol blijven spelen bij de verkoop van producten van hoge kwaliteit, waarbij advies, uitleg van de toegevoegde waarde en goede dienstverlening na verkoop van belang zijn voor Tunturi