12 van 41
per pagina
 1. Crossmaxx Mini Weerstandsbanden Set Zwaar

  0.00

  € 33,95
 2. Tunturi Adjustable Agility Hurdle Set

  0.00

  € 11,95
 3. Tunturi Training Cone Set - 10 pcs

  0.00

  € 17,95
 4. Tunturi Agility Cone Set - 40 pcs

  0.00

  € 27,95
 5. Tunturi Multifunction Resistance Band Set

  0.00

  € 21,95
 • local_shipping Snelle bezorging Door heel Nederland
 • euro_symbol Gratis verzending Boven de 50 euro
 • sync Niet goed, geld terug Klantvriendelijk en eerlijk
 1. Tunturi Tafeltennis Bat Competitie

  0.00

  € 10,95
 2. Tunturi Tafeltennis Ballen (6 stuks) Wit

  0.00

  € 2,95
 3. Tunturi Power Band diverse levels

  0.00

  € 8,95
  70% Korting!
 4. LMX Slamball - Slam Ball - Fitnessbal - 10 kilo

  0.00

  € 32,95
 5. Tunturi Yoga Grid Foam Roller 61cm Oranje

  0.00

  € 49,95
 6. Tunturi Yoga Grid Foam Roller 33cm Oranje

  0.00

  € 19,95
12 van 41
per pagina

FITNESS REVALIDATIE

Ben jij aan het revalideren? Ben je bezig met het herstelproces van je spieren of gewrichten? Dan helpen wij je graag verder om jouw fitness revalidatie zo soepel en snel mogelijk te laten verlopen. We verkopen bij Jokasport namelijk meer dan +35 verschillende fitness revalidatie artikelen om jou te helpen! Al onze producten zijn van hoge kwaliteit en aangeraden door specialisten. Wil jij meer weten over onze producten? Lees dan snel verder!

ASSORTIMENT FITNESS REVALIDATIE

In ons assortiment aan fitness revalidatie attributen verkopen we veel soorten producten die je ondersteunen tijdens het sporten. Denk aan tape voor bijvoorbeeld je enkel om zo steviger te staan. Of knie en rugbanden om zo alles beter te ondersteunen en je meer kracht te geven. Niemand wilt namelijk dat het fitness revalidatie proces niet goed verloopt en het veel langer duurt dan verwacht. Zorg er daarom voor dat je dit voorkomt met de juiste fitness attributen en niet meer doet dan je eigenlijk kan.

AB TRAINER

Een van de andere producten die we verkopen is de ab trainer. Met deze ab trainer train je en ondersteun je je buikspieren. Met de ab trainer zorg je ervoor dat dit op een veilige en goede manier gebeurt, zodat je ook tijdens je fitness revalidatie deze oefeningen kunt uitvoeren. We snappen natuurlijk ook dat jij zo snel mogelijk weer terug in top vorm wilt komen, maar soms gaat dit nou eenmaal niet zo makkelijk als verwacht. Het belangrijkste is dat dit veilig en met goede ondersteuning gebeurt.

WAAROM JOKASPORT?

Wij van Jokasport hebben jaren ervaring in het sport gebied. Wij verkopen daarom ook alleen maar hoge kwaliteit binnen ons breed assortiment. Het kan daarom voor jou heel interessant zijn om eens een kijkje in ons assortiment te nemen wanneer jij klaar bent met je fitness revalidatie. Zo hebben wij bijvoorbeeld alles voor de krachtsport, vechtsport en nog veel meer. Ook hebben we alles voor het thuis sporten. Kijk snel verder en we zien je hopelijk snel terug!

0