Foamrollers

Stimuleer je doorbloeding en de rekbaarheid van je spieren met een foamroller! Verminder de kans op blessures en geniet van een lekkere massage na het sporten. 

Lees meer

5 van 5
per pagina
 1. Tunturi Yoga Foam Grid Roller 61cm Zwart

  44.95

  € 44,95
 2. Tunturi Yoga Foam Grid Roller 33cm Zwart

  0.00

  € 21,95
 3. Tunturi Yoga Grid Foam Roller 61cm Oranje

  0.00

  € 49,95
 4. Tunturi Yoga / Massage Roller EVA 40cm

  0.00

  € 27,95
 5. Tunturi Yoga / Massage Roller EVA 90cm

  39.95

  € 39,95
5 van 5
per pagina

Foamrollers voor je spieren

Een foamroller stimuleert de doorbloeding van je spieren. Door een betere doorbloeding herstellen je spieren beter en hebben ze meer rust. Je geeft jezelf eigenlijk een sportmassage met deze workout! Naast het stimuleren van de doorbloeding ben je ook de rekbaarheid van je spieren aan het bevorderen met een foamroller. Optimaal gebruik zorgt dus alleen maar voor profijt.

Een Foamroller voor core trianing gebruiken?

De foamroller wordt niet alleen als yoga of massage attribuut gebruikt, maar ook voor core training! Er is een varia aan oefeningen online te vinden waarbij je de foamroller in je core training gebruikt. Hiermee kan je echt elke spiergroep erbij pakken. 

Minder spierpijn?

Door een foamroller te gebruiken na je training, stimuleer je dus de doorbloeding. Een betere doorbloeding helpt bij het herstellen van de spieren. De spieren krijgen namelijk miniscule scheurtjes tijdens het trainen die weer geheeld moeten worden. Een betere doorbloeding zorgt voor meer zuurstof en eiwitten die naar de spieren gaan waardoor dit beter herstelt. De scheurtjes zorgen voor spierpijn, wat dus betekent dat je de intensiteit en duur van de spierpijn drastig kunt verlagen!

Waar kan je een Foamroller het beste mee gebruiken?

Je bent met een foamroller continu op de grond bezig. Daarom is een fitnessmat fijn om hierbij te gebruiken.

0