Druk / Halterbank

Wil jij het gewichtheffen naar een nieuw level drukken? Ondersteun dit met een halterbank!

Lees meer

6 van 6
per pagina
 1. Finnlo Verstelbare Bank - Halterbank - Buikspierbank

  0.00

  € 299,00
 2. Tunturi WT40 Squatrek - Squat Rack

  0.00

  € 199,00
 3. Lifemaxx Olympische Veer Clip Sluiters 50mm LMX51

  0.00

  € 13,95
 4. Tunturi Veer Clip Sluiters

  0.00

  € 2,95
 5. Roterende Push Up Opdruksteunen

  0.00

  € 23,95
 6. Tunturi Suspension Sling Trainer

  0.00

  € 53,90
6 van 6
per pagina

DRUK / HALTERBANK

Wanneer u er echt voor wilt gaan, kunt u gaan kijken naar een halterbank. Met deze drukbank/ halterbank krijgt u een perfecte ondersteuning om oefeningen uit te voeren. Met de halterbank haalt u de sportschool naar uw eigen huis en heeft u geen excuses meer om niet te trainen. Daarnaast zal u geen last meer hebben van vervelende reistijden wanneer u thuis aan de slag kunt!

Voor al uw thuis fitness banken en andere krachtsport artikelen kunt u hier terecht op onze website. Kijk bijvoorbeeld ook eens bij onze buik- en rugtrainers, dumbells of kettlebells. We zijn op het moment druk bezig om ons assortiment drukbanken / halterbanken uit te breiden met halters. Hierdoor kunt u gelijk het gehele pakket verzorgen. 

Weet u niet zo goed of een drukbank of halterbank iets voor u is? Dan kunt u gerust langskomen in onze winkel aan de Pesetastraat 74 te Barendrecht om deze uit te proberen. Dan merkt u gelijk hoe fijn het is om een drukbank in eigen huis te hebben!

Vragen of advies nodig?

Heeft u vragen over een halterbank / drukbank of een ander product? Wij helpen u graag met het beantwoorden van uw vragen. Zo kunt u een WhatsApp bericht sturen en zullen wij zo snel mogelijk reageren met een concreet antwoord op uw vraag. WhatsAppen kan naar dit nummer: +31(0)180769126. Stuurt u liever een mail? Ook dat is bij ons mogelijk, u kunt een mail sturen naar: klantenservice@jokasport.nl. Wilt u liever een medewerker aan de telefoon spreken, ook dit kan! Onze medewerkers zullen met alle plezier uw vraag in ontvangst nemen en u zo goed mogelijk helpen. U kunt ons bellen op: 0180 769126.

Verder is er de mogelijkheid om een van onze winkels te bezoeken, zo hebben wij 3 winkels. Klik hier om de adressen van onze winkels te zien.

Jokasport, uw adres voor vecht- en krachtsport artikelen!

 

0