Alle shops

Krachtsport

Artikelen 1 tot 12 van 209 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Van hoog naar laag sorteren

Artikelen 1 tot 12 van 209 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Van hoog naar laag sorteren

Krachtsport

Voor uw krachtsport spullen bent u bij Jokasport.nl aan het juiste adres. Wij hebben enkele handige producten met betrekking tot krachtsport voor u klaarliggen. Met onze krachtsport spullen bent u binnen no-time fit. De artikelen in ons assortiment zijn van hoge kwaliteit. Wij bieden allerlei topmerken krachtsport artikelen aan, zoals:

 • Tunturi
 • Everlast
 • Bruce Lee
 • Reebok

Daarnaast is ons assortiment zeer breed. Tientallen spullen op het gebied van krachtsport staan op u te wachten in de webwinkel van Jokasport.nl. Daarnaast hebben wij nog meer krachtsport artikelen voor u in onze fysieke winkels in Rotterdam, Bornerbroek en Dordrecht. Kunt u de juiste artikelen niet vinden? Laat het ons weten.

Krachtsport met een doel

Sommige bezoekers van onze winkels en online shop vinden krachtsport an sich een leuke bezigheid. Maar het klein fitness in ons assortiment wordt vaak aangeschaft om andere sporten beter te beoefenen. Krachtsport en vechtsport gaan dan ook hand in hand. Bij de meeste vechtsporten komen een aantal disciplines samen waardoor krachtsport een niet te missen onderdeel hiervan is. Uiteraard zijn techniek en vaak ook tactiek enkele belangrijke facetten, maar denk ook aan het fysieke gedeelte zoals kracht, conditie en incasseringsvermogen. De juiste krachtsporttraining kan een wereld van verschil maken in de wedstrijd. En de juiste spullen daarvoor vindt u in onze webwinkel. Denk daarbij aan spullen als:

Deze spullen voor krachtsport zijn eenvoudig te bestellen in onze webwinkel. Wij zorgen ervoor dat u deze snel en zorgvuldig krijgt geleverd. Wilt u meer weten over onze krachtsportartikelen? Neem dan contact met ons op.

Contact en service

Onze klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met zaterdag op 0180-769126 . Een mail sturen naar info@jokasport.nl kan ook; wij nemen snel contact met u op. Bestelt u krachtsport spullen bij ons online, dan leveren wij uw product binnen 3 werkdagen (tenzij anders staat aangegeven). Daarnaast bieden wij altijd scherpe prijzen: de bedragen op onze site zijn inclusief btw. De ideale spullen voor uw training vindt u in onze webwinkel of één van onze fysieke winkels. Jokasport is uw krachtsport specialist.