Alle shops

STACKER 2 XTRA ENERGY SHOTS - 1 SHOT 60ML

  • STACKER 2 XTRA ENERGY SHOTS - 1 SHOT 60ML

Stacker 2 Xtra Energy Shots - 1 shot 60ml

Productomschrijving

Let op, de houdbaarheid is t/m 15 April, vandaar de aanbieding.
 

Stacker 2 Xtra Energy Shot

Twee shots in één flesje: dat is Xtra Energy Shot. Stacker2 geeft jou meer voor je geld. Daarom is dit ook de energy shot die snel groeit in populariteit.

Energie zonder calorieën en zonder suiker. Het klikt te mooi om waar te zijn, maar Xtra Energy Shot biedt het en maakt bovendien gebruik van plantenextracten en 100% natuurlijke stofjes die jouw energielevel en focus in positieve zin stimuleren.

  • Twee shots in één flesje
  • Geeft je pure en natuurlijke energie
  • Levert een ongekend scherpe focus
  • De eerste energie-shooter met een echt fruitige smaak
  • Makkelijk mee te nemen, kan buiten de koeling bewaard worden

Neem een half flesje voor een goed energiestoot. Neem een heel flesje voor maximale energie.
Twee shots in één flesje is handig. Zodoende ben je veel beter in staat om juist te doseren. Op momenten dat je behoefte hebt aan extra energie en focus neem je ongeveer een half flesje. Bijvoorbeeld bij het autorijden, tijdens het studeren of wanneer je een avondje uit gaat. Op andere momenten is een half flesje niet genoeg en heb je behoefte aan een stevigere energiestoot. Met name voor het sporten, of op momenten dat je moeilijk wakker blijft is een heel flesje de oplossing.

Wist je al dat Xtra Energy Shots nu extra lekker zijn? Ze zijn verkrijgbaar in drie fantastische fruitsmaken: sinaasappelsmaak, bessensmaak en druivensmaak. Alle drie de smaken zijn volledig vrij van suikers.

Verzending (Nederland)

JokaSport.nl werkt samen met PostNL om uw bestelling zo snel mogelijk bij u thuis te laten bezorgen voor € 4,95 (en gratis boven de € 50,00). Voor bestellingen met bijzonder vervoer hebben wij een chauffeur rijden voor € 14,95.

Verzending (Europa)

Ook voor Europa werken we samen met PostNL. De bezorgkosten naar het buitenland verschillen per land en het gewicht de bestelling. De kosten zie je bij het afrekenen. Gratis verzending geldt niet voor het buitenland. 

Levertermijn (Nederland)

Als de bestelling geplaatst en betaald is, streven wij ernaar om uw bestelling zo snel mogelijk te laten bezorgen. Doorgaans komen onze bestellingen binnen 1-2 werkdagen binnen. Uw bestelling kunt u uiterlijk 5 werkdagen thuis verwachten. Mocht dit niet lukken van onze kant, dan nemen wij uiteraard contact met u op.

Bij bestellingen die bijzonder vervoer nodig hebben komen € 14,95 verzendkosten bij. Doorgaans komen deze bestellingen binnen 1-5 werkdagen binnen, afhankelijk van de route die onze chauffeur moet rijden. Uw bestelling kunt u uiterlijk 10 werkdagen thuis verwachten. Telefonisch of per mail proberen wij met de klant een levertijd af te spreken. 

Levertermijn (Europa)

In Europa verschillen de levertijden. Je hebt ook te maken met transittijden. Dit is de gemiddelde tijd dat het pakje nog in Nederland blijft. Vanaf het moment dat het pakje Nederland verlaat duurt het gemiddeld een paar uur voordat het pakje in land van bestemming is. Hierna is de levertijd afhankelijk van de lokale berzorgdienst. Daarvoor kunt contact opnemen met uw berzorgdienst. 

De transittijden kunt u hier bekijken: Transittijden PostNL

Wat zijn de ruilvoorwaarden

U mag uw bestelling binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling retourneren.

De kosten van de retourzending van de bestelling zijn voor rekening van de klant, de kosten van de nieuwe zending zijn voor rekening van Jokasport.
 
Het omruilen van een artikel is mogelijk door op het retourformulier aan te geven waarvoor u het betreffende artikel wilt ruilen. Dit kan zijn een andere maat of een ander artikel. Indien het artikel waarvoor u wilt ruilen goedkoper is zullen wij het resterende bedrag terugstorten op uw rekening. Wanneer het artikel waarvoor u wilt ruilen duurder is, neem dan even contact met ons op.

Ruilen of retourneren van internet bestellingen is ook mogelijk in onze winkel in Barendrecht. Hierbij is het noodzakelijk om de leveringsbon en het retourformulier in te vullen en mee te nemen naar de winkel.Bij het retourneren in de winkel zal het aankoopbedrag op uw bankrekening worden teruggestort. Wegens veiligheidsoverwegingen geven wij geen cash geld terug in onze winkels.

Uitzonderingen retourneren

a. Bij verzegelde producten. Wanneer de verzegeling verbroken is zijn bij deze producten niet retourneerbaar. (sportvoeding)
b. die door de ondernemer tot stand zijn gebracht overeenkomstig specificaties van de consument;
c. die duidelijk persoonlijk van aard zijn;
d. die door hun aard niet kunnen worden teruggezonden;
e. die snel kunnen bederven of verouderen; (sportvoeding)
f. waarvan de prijs gebonden is aan schommelingen op de financiële markt waarop de ondernemer geen invloed heeft;
g. voor losse kranten en tijdschriften;
f. voor audio- en video-opnamen en computersoftware waarvan de consument de verzegeling heeft verbroken.


Joka Sport
Pesetastraat 74
2991 XT Barendrecht
info@jokasport.nl
0180-769126

De vechtsportspecialst biedt u de volgende veilige betaalmethodes aan:

Als u kiest voor betalen met iDEAL, Maestro, Mastercard, Visa of overboeking dan verloopt de betaling via onze payment provider MultiSafePay. Multisafepay is te herkennen aan dit logo:

MultiSafepay-logo

Als u kiest voor betalen via bankoverschrijving / overboeking dan kunt u de volgende gegevens gebruiken:

Jokasport 
IBAN: NL39 INGB 0003 3944 15 
BIC: INGBNL2A
 
LET OP: De order wordt pas verzonden als de betaling binnen is.

Zie ook deze bijpassende artikelen: