Je bestelling in de winkel ophalen

Hoe gaat dat in zijn werk? Wij leggen je hier uit wat je kunt verwachten en wat de voordelen zijn.

Vandaag nog je producten in huis!

Je kunt je bestelling gemakkelijk online doen. Minimaal 4 uur later staat de bestelling voor je klaar bij de hoofdingang van ons filiaal in Barendrecht. Zo ben jij ervan verzekert dat je jouw bestelling nog dezelfde dag in huis kunt hebben.

Liever in de winkel betalen? Geen probleem! Je kunt bij ons (contactloos) betalen bij de ingang.

Je plaatst je bestelling in de webshop zoals je gewend bent. Bij de levering kies je voor “Afhalen in Barendrecht”.

Als je bestelling binnen is en wij hem in het magazijn hebben verwerkt, krijg je van ons een bevestigingsmail. Deze mail bevat alle informatie over wat je kunt verwachten en je tijdslot voor het afhalen. Dit kan al vanaf 4 uur na het plaatsen van je bestelling zijn.

Je kunt bij ons contant betalen of contactloos met de pin.

Samen houden we het veilig

  1. Kom alleen
  2. Contactloos betalen heeft de voorkeur
  3. Houdt 1,5 meter afstand
  4. Draag een mondkapje

Hoe gaat het in zijn werk?

Online bestellen

Shoppen doe je in onze webshop. Je kunt alle stappen volgen als bij een normale bestelling. Op de afrekenpagina kies je bij de verzendwijze voor “Afhalen in Barendrecht”.

Wil je bij afhalen betalen? Als je voor de verzendmethode “Afhalen in Barendrecht” klikt, verschijnt er een extra betaalmethode “Afrekenen bij afhalen”.

Je wacht tot wij je bestelling bevestigen

Zodra jouw bestelling bij ons binnen is, gaan wij er mee aan de slag. Je krijgt van ons een mailtje met wat je kunt verwachten. In deze mail staat ook het tijdslot waarin je de bestelling kunt ophalen. Dit is minimaal 4 uur later dan het tijdstip van bestellen.

Kun je onverhoopt niet op het door ons doorgegeven tijdslot? Neem dan contact met ons op en dan plannen wij een nieuw tijdslot met je in.

Je bestelling ophalen

Nu je van ons een bevestiging hebt gekregen kun je je bestelling ophalen in het afgesproken tijdslot. Neem je bestelbevestiging mee (op je telefoon is ook goed). Mondkapje is verplicht en kom indien mogelijk alleen. Staan er al mensen te wachten om hun bestelling op te halen? Wacht dan even buiten.